Ceca Ražnatović raskinula sa Vladimirom Cvetkovićem

Ceca Ražnatović raskinula je šestomesečnu vezu sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem, pise Press i dodaje da se, sada već bivši par, rastao u sredu veče, a kao glavni razlog navode se nesuglasice sa kojima se atraktivni par suočavao, ali i razlike u statusu i materijalnom položaju.

Ceca i Cvele svoj raskid odmah su objavili i na popularnoj socijalnoj mreži „Fejsbuk", promenivši svoj ljubavni status u „singl". - Iako su delovali kao skladan par, Ceca i Cvele nisu funkcionisali na najbolji način - navodi sagovornik Pressa blizak Ražnatovićki, i dodaje:

- Oni su bili poprilično različiti i Vlada nije mogao da se izbori sa teretom popularnosti koji nosi Ceca. Nesuglasice su se javile još na početku veze, a kulminirale su pre tri nedelje tokom njihovog prvog zajedničkog odmora na Kipru. Ceca je imala planove oko proširenja porodice, jer iznad svega voli decu, dok je Vlada imao druge planove u životu. Pošto se u ponedeljak uveče nije pojavila na reviji „Pala Zilerija" na kojoj je Cvele bio model, a ni veče posle toga na izložbi fotografija njenog prijatelja Miloša Nadaždina, odmah su počele glasine da u njihovom odnosu nešto ne štima. Njih dvoje su preksinoć posle dugog razgovora odlučili da svako krene svojim putem, posle čega se Vlada vratio u Novi Sad - zaključuje naš sagovornik.
Svetlana Ražnatović u izjavi za Press nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju da su ona i Vlada raskinuli.
- Trenutno ne želim da pričam za medije o svom ljubavnom životu - bila je kratka Ceca.
Za razliku od svoje bivše drage, Vladimir Cvetković je priznao da su Ceca i on u sredu uveče prekinuli svoju vezu.
- Šta da vam kažem, kao i svaki normalan par, i Ceca i ja smo imali nesuglasice koje nismo uspeli da prevaziđemo. Zbog toga smo se razišli na ljudski način i ostali smo dobri prijatelji. Život ide dalje, sve je za ljude - rekao je Cvele.
Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP