Dešifrovan kod da Vinčija: Smak sveta tek 4006.

Leonardo da Vinči predvideo je da će se smak sveta dogoditi 1. novembra 4006. godine!

Ovo tvrdi Sabrina Sforca Galicija, istraživač vatikanske arhive, koja je navodno provalila Da Vinčijev kod na njegovom muralu „Poslednja večera“, jednom od najpoznatijih svetskih umetničkih dela.

„Da Vinčijev kod stvarno postoji. To nije izmišljotina i nije ga izmislio Den Braun“ tvrdi Galicija, koja je kao istraživač s univerziteta u Kaliforniji istraživala radove čuvenog umetnika u Vatikanu.
Prema njenim rečima, kod se krije na polukružnom obliku iznad centralnog prozora, iza leđa Isusa Hrista, koji večera sa svojim apostolima.
„U pitanju je matematička i astrološka zagonetka. Da Vinči je predvideo da će smak sveta početi poplavom neviđenih razmera, 21. marta 4006. godine, i da će civilizacija u potpunosti nestati 1. novembra 4006. Da Vinči je mislio da će njegovo delo označiti početak nove ere za čovečanstvo“.
Galicija tvrdi da Da Vinčijev kod predstavlja mešavinu znakova zodijaka i 24 slova latinskog jezika, koja predstavljaju 24 sata u danu.
„Da Vinči je video priču o čovečanstvu koja je opisana u ‚Poslednjem otkrovenju‘, koju su takođe opisivali Platon i Aristotel. Bio je naučnik i vernik koji je živeo u teškim vremenima, zbog čega je sakrio svoje poruke kako ne bi bio na meti Crkve“, dodala je Galicija. (Alo!)

3 komentara:

Анониман,  уторак, 16. март 2010. 21:48:00 CET  

ako ste wi owde da zabawljate...dali je to o smaku sweta istina ili wi samo zabawljte..???ja bih wolela da znam dal je to tachno...?zelela biih odgowor...

Анониман,  среда, 17. март 2010. 08:30:00 CET  

MA DAJ DA ZIVIMO OVAJ ZIVOT KVALITETNO,I DA CUVAMO PRIRODU,A TO HOCE LI BITI I KADA SMAKA SVETA NIJE DO NAS,NITI MOZEMO SPRECITI,A TE SPRDACINE ZALUDNIH TOBOZ NAUCNIKA TREBA DA ZANEMARIMO,TO SU SVE LUCIFEROVI IGRACI,OVAJ ZIVOT MATERIJALNI JE SAMO PROLAZNA STANICA DO NASEG OCA

Анониман,  уторак, 11. мај 2010. 13:01:00 CEST  

Ovo su ciste gluposti... polako pocinje smak sveta, a mi toga nismo ni svesni... priroda se mnogo poigrava sa nama, na kraju ce nas i dokrajciti...zlo cini, zlo ti se vraca...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP