„Seks i grad 2“ u junu u Srbiji

Premijera nastavka popularnog filma “Seks i grad” u Americi zakazana za 27. maj, dok će u naše bioskope film stići već 3. juna.

Producenti su ovih dana objavili trejler, kako bi zagolicali maštu svih radoznalaca, te su tako otkrili da će četiri glavne junakinje otići i na egzotično putovanje kroz pustinje Maroka.

Čuvene Njujorčanke i najbolje prijateljice Miranda, Keri, Samanta i Šarlot ponovo su na okupu, a životi su im se poprilično izmenili u odnosu na pre dve godine kada je prikazan prvi deo filma “Seks i grad”.
U novom nastavku publika će imati priliku da vidi kako Šarlot balansira između brige o dvoje dece i pravljenja savršenih kolača, Samantu koja uživa u svom luksuzu ovoga sveta, Mirandu koja i dalje drži sve pod kontrolom, te Keri koja doživljava bračni brodolom sa Zverkom. Usled svog ludila bučnog Njujorka koje ih okružuje, četiri drugarice shvataju da im je potreban odmor, te se upuštaju u neobičnu avanturu po Maroku. Tokom ove avanture Keri i drugarice odlaze „u šetnju” kroz Saharu, ručaju pod beduinskim šatorom, a uveče se zabavljaju sa trbušnim plesačicama. Iako se producenti filma trude da ne otkrivaju previše detalja, u filmu će biti puno iznenađenja među kojima jedan povratak u prošlost, jedno venčanje i jedna neplanirana beba.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP