FARMA: Seljaci spremali napad na Firčija!

Uoci finala na „Farmi" zavladao je haos - seljaci su pripremali napad na Firčija, za kog su bili ubeđeni da će u sredu biti izbačen, Nemanja je pobegao od novinara, jer je besan kako je predstavljen u medijima, a Mina se plaši da se Miloš zaljubio u nju i priznaje da je mokrila u koritu za kupanje!

Kako saznaje Press, na korak od izbacivanja u sredu veče bio je bubnjar Ivan Fece Firči. U poslednjem trenutku sreća je okrenula leđa Nemanji Stevanoviću, koji je morao da napusti Pinkovo imanje. Meštani okolnih sela, besni na Firčija, planirali su napad na njega.

- Seljaci su očekivali da će, umesto Nemanje, sa „Farme" biti izbačen Firči. Organizovali su sačekušu na izlasku iz Lisovića u nameri da kamenuju bubnjara, jer su revoltirani njegovim ponašanjem. Kad je Nemanja ispao, odustali su od napada - kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Drzak prema voditeljki

Nemanja, koji je tri dana pred finale izbačen sa imanja, odbija da razgovara sa predstavnicima sedme sile! Iako je posle izbacivanja imao obavezu da daje intervjue, folker je besno napustio studio u Šimanovcima. On je i prema voditeljki Aleksandri Jeftanović bio prilično drzak.

- Videla sam da je bio uzrujan i trudila sam se da budem korektna jer je dugo bio u izolaciji. Mislim da je Nemanja okej dečko, ali da se nije snašao i da mu je impulsivnost donela negativne poene - kaže Aleksandra za Press.

Juče je na „Farmi" konačno rešena misterija - ko mokri u koritu za kupanje?! Nakon što je Zorica primetila da je voda u koritu promenila boju, neki farmeri su posumnjala da je za to kriva Mina. Dragana, Miloš i Gagi nisu poverovali u to misleći da je Zorica sve izmislila i napravila smicalicu, ali ih je razuverilo Minino priznanje.

Razočarana Mina

- Jesam piškila, ali ja uvek sve isperem i ta voda ne može da smrdi. Nervira me jer znam da to svi rade, ali se prave fini. Jako sam razočarana u sebe i mnoge ljude na „Farmi", jer uvek sve loše procenim. Ovaj svet je previše surov za mene - jadala se Mina.

Dragana joj je rekla da je bolje da ne pričaju o tome i pokušala da promeni temu. Mininom lošem raspoloženju doprinele su i priče da je Miloš zaljubljen u nju! Ona mu je rekla da se oseća glupo kada je poljubi i zagrli i da brine zbog komentara, kako u kući, tako i napolju. Miloš ju je ubeđivao da je to glupost i da je voli kao sestru, ali je pevačica i dalje tvrdila da je prešao granicu i da više ne zna da se ponaša normalno. Zorica je više od sat vremena šetala sama po dvorištu, nakon čega su Miloš i Dragana konstatovali da je pevačica poludela. (Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP