Horoskop za jul-srpanj 2010.

Kalendarski smo, od pre nekoliko dana, u letu. Astroloski, od 22. juna/lipnja, pod vladavinom znaka Raka. A u kojoj ste vi "fazi"?

Astroloska vladavina Raka traje tokom mesec dana, izmedju 22. juna/lipnja i 22. jula (hrvatski "srpanj", poljski "lipiec", ukrajinski "Липень", kašupski "Lëpinc"...). Mesec godisnjih odmora i opustanja ocekujemo sa nadom da ce nam doneti toliko potreban odusak nakon naporne radne godine. Kako se u to "uklapaju" zvezde i Vasi mesecni horoskopi?


OVAN ( 21. 3. - 20. 4. )


Posao - Tokom ovog perioda neće vam biti lako da uradite sve što želite a ambicije su vam prilično velike. Zbog prisustva Jupitera ( inostranstvo) i Urana ( prilika, promena) u vašem znaku, svesni ste da morate da napravite nekakav zaokret u svom poslovnom životu i imate dovoljno energije za tako nešto, ali pazite se. Pomračenje Meseca 26.juna najviše će osetiti martovski predstavnici vašeg znaka koji se bave krupnim biznisom, politikom ili nameravaju da promene firmu. Prelazak sa državne u privatnu firmu ili iz državnog u privatni sektor, moguće i obrnuto donosi priličan stres.Vaše Sunce, je, osim rođenih posle 10. aprila, pod velikim uticajem Plutona ( krupni kapital, neprijatelji, rivali) Saturna ( odugovlačenje, osobe na vlasti) i može vam se učiniti, kako vreme bude promicalo, da se oko vas steže sve veći obruč. Ako se bavite privatnim biznisom ili radite za privatnu firmu,pred nekom ste vrstom odluke koju nije lako doneti. Članovi vaše porodice će takođe pokušati da utiču na vas. Mars, vladalac vašeg znaka u svom približavanju Saturnu može doneti neočekivane rivale, sukobe i neprijatne susrete. Morate biti veoma taktični ako želite da ne napravite sebi štetu. Na rođene posle 10. aprila većeg uticaja će imati pomračenje Sunca 11.jula kada ne treba izbegavati sukobe sa autoritetima, šefovima ili, ako ste mladi, sa roditeljima.

Ljubav - Ljubavni život tokom ovog perioda može biti podjednako naporan baš kao i poslovni jer su mnoge planete uključene u veliki T krst u odnosu na Jupiter i Uran u vašem znaku koji su kod vas podstakli želju za avanturama, putovanjima, flertu i imate potrebu da napravite neku promenu u ljubavnom životu .Na vaše emocije će u podjednakoj meri uticati pojava pomračenja Meseca 26.juna kao i pomračenja Sunca 11.jula jer se obe pojave dešavaju u vašim astrološkim kućama porodice. Moraćete da budete mnogo prilagodljivji, ma kakav da vam je status. Slobodni Ovnovi mogu upoznati nekoga ko nije slobodan što može dodatno iskomplikovati njihovu situaciju a ako ste u vezi ili braku, moraćete da donosite važne odluke.Jedan od naporinijih dana kada ćete biti pod malo većim pritiskom je 16. jul. kada vam se može udvarati ambicozna, energična i vrlo atraktivna osoba koja zna šta hoće i zbog koje možete biti spremni na velike odluke. Odnosi sa strancima i putovanja igraće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu.Na nekom od njih čeka vas interesantno poznanstvo.

Zdravlje – Nemojte se nepotrebno izlagati suncu.



BIK ( 21. 4. - 21. 5. )


Posao - Ovo je period velikih odluka, dilema i razmišljanja u kom pravcu treba da se odvija vaša karijera. Sve ono što je izgledalo moguće i obećavajuće tokom prethodnog perioda moglo bi da se pomalo iskomplikuje pod uticajem jednog Raka, Lava, Jarca ili Ovna.Pomračenje Meseca 26.juna dešava se u vašoj astrološkoj kući koja simbolizuje inostranstvno, zbog čega tada ne bi trebalo nigde da putujete ili bar da ne zaključujete ugovore sa strancima a u vreme pomračenja Sunca 11.jula ne bi trebalo da ulazite u nove poslove i takođe da ne potpisujete nikakvu važnu dokumentaciju koja se tiče trgovinskih transakcija.Osobe koje rade u medijima ili čiji je posao u vezi sa marketingom, propagandom, predavaštvom, izdavaštvom, mogu imati manjak samopouzdanja u tom periodu ili se poslovi mogu komplikovati.Do 9.jula imaćete zaštitu osobe rođene u znaku Blizanaca, Vage ili Raka a posle tog datuma jedan Lav može vršiti na vas veliki pritisak da pristanete na rad sa njim. Nemojte a priori odbijati takvu ponudu, posebno ako se radi o osobi poznatoj u javnosti, atraktivnoj i veoma komunikativnoj.Izbegnite pravljenje velikih troškova, posebno na luksuzne stvari, mada, ako u to vreme budete negde u inostranstvo, teško da ćete tome odoleti.

Ljubav - Putovanja će biti veoma značajna i kada je ljubav u pitanju posebno tokom prvog dela perioda ali pomalo rizična u vreme pomračenja Meseca i Sunca, naročito ako spadate u one nedovoljno sigurne u sebe što i nije tako naznačena karakteristika predstavnika vašeg znaka. Moguće su tajne avanture ili veze sa partnerima koji nisu slobodni.Komunikacija preko Interneta i mobilnog telefona može napraviti haos u vašem životu. Pazite da ne pošaljete pogrešnoj osobi poruku koja može otkriti mnogo toga o vama što upravo njoj ne biste voleli da saopštite. To može biti naglašeno između 9.- 16. jula. U tom periodu možete biti posebno posesivni i kako vreme bude odmicalo sve više ćete sebe opterećivati nepotrebnim sumnjama. Slobodni Bikovi, posebno žene, mogu se nadati poznanstvu koje može u priličnoj meri da uzdrma temelje njihove sigurnosti u sebe i ako maštate o susretu sa nekim ko bi mogao da vas natera da promenite svoj život iz korena, pruža vam se takva prilika, naročito ako upoznate nekoga ko putuje u Rusiju ili na nemačko jezičko područje, Bliski istok.Ipak, dobro razmislite da li vredi da se emotivno vezujete za nekoga ko nije slobodan ili za osobu za koju niste sigurni da li je u potpunosti iskrena prema vama.

Zdravlje – Čuvajte grlo od prehlade.



BLIZANCI (22. - 21. 6. )


Posao - Pomračenje Meseca 26.juna u vašoj astrološkoj kući novca novca koji zarađujete preko partnerskih može značiti neizvesnost kada je stalno radno mesto u pitanju ali i manju dozu revolta jer će malo toga da se odvija kako ste vi želeli.Vi ste ona strana koja će na neki način dati završnu reč po pitanju važnih odluka i pokušajte da izbegnete uticaj žena, posebno rođenih u znaku Jarca, Škorpije, Raka ili Lava. Nemojte razmišljati o propuštenim prilikama, možda ćete čak pomisliti kako su mnogi bili nepravedni prema vama. Nemojte pre 17. jula donositi nikakve važne odluke u vezi sa poslom.Bićete izloženi mnogobrojnim izazovima ali je prisutana i velika konfuzija u pogledu toga šta treba da uradite, za koju opciju da se opredelite. Možete neoprezno izgubiti poveću svotu novca ili možete uložiti novac u projekat za koji će vam mnogi govoriti da nije isplativ.Možete biti previše osetljivi na kritike, čak i osoba za koje ste sigurni da su vam naklonjene. Bićete spremni na suprotstavljanja koja će rezultirati prekidom neke saradnje. Period nije dobar za započinjanje privatnog biznisa,uzmanje kredita ili ulaženje u bilo kakve partnerske odnose.

Ljubav - Vaš sistem vrednosti može biti uzdrman jer ćete imati potrebu da svoj život sagledate u pravom svetlu. Partner vam se može učiniti veoma zahtevnim, ambicioznim i možda nedovoljno zrelim. Imaćete utisak da ste vi ona strana od koje se očekuje više nego što je spremna da pruži. Mogući su neprijatni razgovori, naročito ako vam je partner u znaku Jarca, Ovna, Strelca ili Vodolije a vi pri tom veoma ljubomorni. Tokom ovog perioda ako budete imali želju za revanšizmom, posebno u vreme pomračenja Meseca 26.juna, partner će vas sačekati na „krivini“ i vratiće vam istom merom u vreme pomračenja Sunca 11.jula. Članovi porodice će se mešati u vaš život i vi nećete shvatiti da su u pitanju dobre namere, žestoko ćete se boriti za svoje mesto pod suncem. Što ste mlađi to je situacija teža jer će zahtevi vaših roditelja ili roditelja vašeg partnera biti previše veliki a vi skloni buntu. Zapitajte se zašto je uopšte potrebno da vam bilo ko postavlja bilo kakva ograničenja.Blizanci koji su u braku mogu biti opterećeni ljubomorom kako svojom tako i partnerovom.Bićete u situaciji da odmeravate snage i da jedno drugo nadmudrujete što neće doneti ništa novo, osim ako nemate rezervnu varijantu, koja vas na kraju takođe može izneveriti.

Zdravlje – Nervna napetost.



RAK (22. 6. - 22. 7. )


Posao - Osim Ovna, Vage i Jarca i vas znak ce najdirektnije osetiti pomracenje Meseca 26. juna i Sunca 11. jula. Tih dana vasa licost ce biti "napadnuta", pa cete se tako i osecati. Pomoc od osoba na polozaju dobicete, ali pod uslovima oko kojih nema cenjkanja. Zato razmislite da li je oametno da postavljate pitanja u vezi vaseg statusa ili poslovnih planova, a imacete nekoliko proejkata koje cete zeleti da sto pre realizujete. U drustvu ste veoma popularni, ali mozete doziveti manji sok od neke situacije sa kojom cete biti suoceni. Pokusajte da ne mesate posao i ljubav, sem ako vam je partner slicne struke. Mozete doziveti neprijatno iznenadjenje, zavist kolega ili ce se pricati o vasem premestanju na neko drugo radno mesto. Brzi hod Merkura, planete komunikacije preko Lava, posle 9. jula donece nove mogucnosti. Ako ste rodjeni posle tog datuma, slobodno se prihvatite novog posla, a ako ste junski Rak, budite oprezni i dobro proucite sve uslove ugovora u vezi sa ponudjenim poslom.

Ljubav – I ljubavni zivot je prilicno opterecen pomracenjem Meseca i Sunca. Ako ste u emotivnoj vezi sa jarcem, Strelcem, vodolijom ili lavom, nije lako ni vama ni partneru. kako ce tokom perioda i partner biti pod istom tenzijom, moracete da se prilagodite jedno drugom, jer ce komunikacija biti prilicno teska, posebno u vreme pomracenja Meseca. Partner ce vas smatrati posesivnim, a vi njega neiskrenim. Ali, svako od vas ima neki rezervni plan o kome ne prica. Ako nameravate da pocnete novu vezu sa ambicioznom osobom, na polozaju ili tek sto je izasla iz duge veze ili braka, predstoji nerazumevanje. Moze va,m se dopasti osoba s posla mladja od vas, ali ambiciozna i uspesna. Clanovi vase porodice nece to odobravati. Izmedju 9. i 17. jula izbegnite raspravu s partnerom ili clanovima porodice u vezi s brakom i resavanjem problema koji se odnosi na stambeni prostor i finansije. ako ste duze od 3 godine u vezi, sa partnerom gubite nerve i povkacite pogresne poteze. Moguca nova romansa, anrocito ako budete isli na sluzbeni put u inostranstvo.

Zdravlje – Stomacne tegobe.



LAV (23. 7. - 22. 8. )


Posao - Nemojte potcenjivati snagu neprijatelja ali ni precenjivati svoje ideje. One se mogu ostvariti ako budete bar malo uporniji. Nešto će se dogoditi što će vas omesti u pokušaju da nekom drugom Lavu ili Raku nametnete svoju volju a može se desiti i da pomislite kako je u pitanju neka vrsta zavere protiv vas.Ako planirate posao sa strancima, ne žurite sa odlukama iako ponude mogu izgledati veoma povoljne, posebno na nagovor jednog Blizanca, Device ili Ovna. S druge strane budite otvoreni za neke nove ideje posebno ako se radi o saradnji sa Vagom, Jarcem ili Strelcem. Ukoliko dobijete istovremeno dve ponude, po mnogo čemu slične, dobro razmislite pre nego što donesete odluku. Sve dok Merkur, planeta biznisa ne uđe u vašu astrološku kuću ličnosti 9.jula, nećete moći tako lako da se odlučite kom poslu da date prioritet. Bićete uporni da se izborite za svoja prava kada su u pitanju fiansije. i sve ono što vam neko duguje moraće da vam plati. Ipak, pazite da ne izgubite nešto dragoceno, novac, dokumentaciju, lične isprave. Ako nameravate da negde putujete,raspitajte se o stanju u zemlji u koju idete da ne biste bili suočeni sa nekim nepredviđenim oklonostima.

Ljubav – Trebalo bi da budete spremni da neka iznenađena u ljubavnom životu. Ako vam se dopada neki drugi Lav trebalo bi da pokažete više razumevanja za njega, naročito ako se radi o osobi sa kojom vas deli veliki broj godina ma kog pola da ste.Ukoliko vam se dopada neko ko ima veze sa inostranstvom ili često putuje u inostranstvo, možda ćete na nakom zajedničkom putu shvatiti šta jedno drugom značite.. Pomračenje Sunca i Meseca u astrološkoj kući tajni može vas prilično izbaciti iz ravnoteže, mnogo više pomračenje Sunca,vašeg vladaoca 11.jula dok će na partnera više delovati pomračenje Meseca 26.juna.Ako ste mladi, mogući su konflikti sa članovima porodice jer se možete osetiti ugroženim i možete pomisliti kako vam neko osporava vaša prava.Dobro ćete se slagati sa drugim vatrenim znacima i sa nekom Vodolijom koja će pokuašti da vam daje za pravo da bi osvojila vašu naklonost. Ovan koga viđate na poslu biće oduševljen vama i pokušaće da vas impresionira. Ako ste žena i bavite se nekim praktičnim poslom, možda ima šanse da vas osvoji, ali ako ste muškarac Lav, teško da će bilo kome poći za rukom da vam se namtne.Moguća je romansa sa osobom koja se bavi umetnošću, posebno muzikom.

Zdravlje – Smanjite obroke
.



DEVICA (23. 8. - 22. 9. )


Posao - Karijera vam je u usponu ali vaše ambicije je teško zadovoljiti.Možda to i nije loše, ali treba da napravite taktiku kako da se postavite prema saradnicima,jer umete da budete pomalo nadmeni a da toga niste svesni.Tako se ponašate i prema dugogodišnjem poslovnom partneru,jer ste uvereni da ste po mnogim pitanjima u pravu,ali on nije voljan da se pokori vašoj volji,naročito ako se radi o Ovnu ili o nekom Raku i Lavu koji će biti posebno osetljivi u vreme pomračenja Meseca 26.juna i pomračenja Sunca 11.jula. Kako se te pojave dešavaju u vašim astrološkim kućama kreativnosti i javnosti, pazite da nekom izjavom ne napravite sebi lošu uslugu, posebno ako ste umetnik ili očekujete poziv za saradnju od ugledne osobe.Ulazite u vrlo buran period kako u poslu tako i u sferi društvenih događanja. Ipak, bićete manje više pošteđeni nekih većih skandala moguće je da ćete inicirati nešto što se neće baš dobro završiti po osobu do čijeg vam je mišljenja stalo. Poslovne veze sa vatrenim znacima mogu biti za vas veoma stresne i možda ćete smatrati da su prema vama mnogi neopravdano strogi. Potrudite se da osvojite njihovo poverenje.Oko 15.jula pokušajte da izbegnete konfliktne situacije posebno sa Ovnovima, Vagama, Jarcima, na poslu kreće jedan mnogo naporniji period za koji će vam biti potrebno mnogo više strpljenja i dobra koncentracija. Finansijski možda nećete biti baš sasvim zadovoljni, ali situacija se polako popravlja.

Ljubav – Najzad vam kreće nabolje i uspećete uspeti da se oporavite od neke stresne situacije kojoj ste bili izloženi u prethod. Postoji pokunom periodušaj pomirenja sa osobom koja vam nije bila naklonjena, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Trebalo bi da shvatite da je sudbina u vašim rukama i da možete mnogo da postignete strpljenjem i taktičnošću ali vi ćete pod uticajem Marsa u vašem znaku biti nestrpljivi i previše zahtevni. Pomračenje Meseca dešava se u vašoj astrološkoj kući ljubavi zbog čega ne bi trebalo da bilo šta skrivate od partnera, to će vam se vratiti kao bumerang. Iskren odnos sa više romantike može vam doneti njegovu ljubav i poštovanje.. Ako ste u vezi sa Bikom, Devicom ili Jarcem postoji mogućnost prijatnih zajedničkih momenata, naročito ako ste duže od pet godina zajedno dok sa Lavom i Ovnom možete imati povremene sukobe. Mlade Device ova druga sfera života vas mnogo više interesuje jer su mogući neočekivani susreti ili ponude za izlazak od osoba za koje ste namanje očekivali da biste im se mogli dopasti.U poslednje vreme ste previše bili okrenuti karijeri i niste imatli mnogo vremena da se bavite svojim emotivnim životom.Sada je došlo vreme za to. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete i pokažite pred osobom koja vam se dopada smisao za humor jer je to jedan od vaših glavnih kvaliteta.

Zdravlje - Čuvajte se nazeba.



VAGA (23. 9. - 22. 10. )


Posao - Napori na poslu bice primeceni, sef se vas verovatno pohvaliti, ali vi cete i dalje biti nezadovoljni statusom. Jer, pomracenje Meseca 26. juna u vasoj astroloskoj kuci privatnog biznisa i Sunca 11. juna u astroloskoj kuci karijere donosi sukobe s kolegama, ako radite u privatnom sektoru. u vreme pomracenja bicete ljuti i neraspolozeni, nesigurni u sebe i demoralisani. Vasa sumnjicavost ce se lose odraziti na odnose sa kolegama, jer im nece biti jasno sta je uzrok vasem nezadovoljstvu. Ipak, imate sanse da sretnete inetresantne osobe i uspostavite znacajnije veze. Pazite da ne previdite znacaj jedne ponude od Lava koji vam je vec nudio saradnju. ribe i vodolije su vam takodje naklonjene, pogotovo ako je rec o umetnickom ili privatnom projektu. Budite rezervisani prema jednoj Devici ili ovnu za koje znate da su pomalo zavidni, ali ipak su odani i na njih mozete da se oslonite.

Ljubav – Zvog Marsa, planete strasti koja vlada vasom astroloskom kucom partnerskih odnosa a trenutno je u devici, u ljubavi ste promenljivog raspolozenja, sto lose utice na odnose sa partnerom. Posvetite mu vise paznje, jer je ubdjen da ga zanemarujete. Ovo je period vase ekspanzije i poslovni entizijazam prenecete i u emotivni zivot. Pomracenje Meseca i Sunca, 26. juna i 11. jula, dogadjaju se u vasim astroloskim kucama porodicnog zivota sto ce doneti trzavice u odnosima izmedju roditelja i dece. bilo bi najbolje kada biste mogli da se oslobodite nepotrebnih poslova i odete bar nakratko negde sa dragom osobom. Partner vam pruza veliku podrsku ali ce krajem juna biti nezadovoljan vama, sobom i svojim poslovima, sto ce se osetiti u vasim odnosima. Slobodne vage su i dalje jedan od najpozeljnijih znakova. Posle 9. jula imacete mnogo bogatiji drustveni zivot, a oko 17. i 18. jula cuvajte se spletki jednog raka.

Zdravlje – Manje stomacne tegobe.



ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11. )


Posao - Tokom ovog perioda vaš znak je u nekoj vrsti zavetrine jer nijedno pomračenje neće značajno uticati na vaše poslove ni na vaš ljubavni život ali hoće na vaš nervni sistem. Ne bi trebalo da se žalite da vas je sreća zaboravila. Mnogo toga u šta niste verovali da je moguće, počeće da se odvija u vašu korist i to posredstvom jedne Device, neke druge Škorpije ali samo ako joj budete dali za pravo krajem juna i ako budete kooperativni sa jednim Jarcem. Budite spremni na iznenađenja i na saradnju sa onima koje dugo poznajete a izvesno vreme niste sarađivali. Nastupa vaše vreme.Neko će vršiti na vas veliki pritisak da pristanete na njegove uslove rada, ili da pređete u njegovu firmu, posebno ako se bavite trgovinom ili radite u medijima.Kako vi inače osećate potrebu za nekakvom promenom, potražićete nekadašnje saradnike koji sada rade za strance i možete biti prijatno iznenađeni saznanjem da su oduševljeni vašim pozivom.Mnogima imponujete i imaju visoko mišljenje o vama ali čuvajte se provokacija u vreme pomračenja Sunca 11. jula jer će do njega doći u vašoj astrološkoj kući inostranstva pa poslovi koje tada sklopite možda neće doneti očekivanu dobit.Finansijski problemi će se uspešno rešiti a krajem perioda možete izvršiti ulaganja u nekretnine.

Ljubav – U ovom periodu možete imati mnogo lepih momenata u društvu prijatelja, posebno onih iz inostranstva i ovo je dobar period za odlazak na odmor jer ako ste slobodni, predstoji vam poznanstvo sa nekim ko je stranac a moguće da se baviti poslom sličnim vašem. Bićete u dilemi jer će vam se udvarati dve osobe, prilično različite po izgledu ali slične po temperamentu i trebalo bi da prihvatite sve pozive zalaske i zabave a najbolje ćete se najbolje u društvu osoba sa kojima ste bliski. Odnosi u vašem domu i dalje su izuzetno napeti,jer vi niste u stanju da ispunite očekivanja vaših bližnjih posebno ako ste roditelja vaša deca očekuju od vas više nego što možete da pružite. Bunt mladih može pokvariti idilu sredovečnih i obrnuto ako pripadate srednjoj generaciji imajte razumevanja za potrebe mladih.U ljubavnom životu pokušavate da zavedete red,ali vam to teško polazi za rukom,naročito ako ste u vezi sa vatrenim znacima ali se dobro slažete sa nekom drugom Škorpijom ili sa Rakom.Bik je za vas standardno dobar izbor.Mlade Škorpije mogu poželeti da stupe u brak ali bi to trebalo da bude posle 15.jula.

Zdravlje – Dobro se osećate.



STRELAC (23. 11. -21. 12. )


Posao - Predstavnici vašeg znaka bi trebalo da u ovom periodu budu posebno oprezni jer iako ne ulazite u veliki T krst koji obrazuju planete u vreme pomračenja Meseca 26.juna i pomračenja Sunca 11.jula, ipak, ugrožena područja vašeg horoskopa su segmenti novca, konkurencije i neprijatelja. Ako budete dovoljno mudri, uspećete da situaciju okrenete u svoju koristi i da, ako ste rođeni početkom znaka, uz pomoć jednog Blizanca,Lava ili Vodolije nadmudrite one koji vam rade izaleđa. Mnogi pokušavaju da vam preotmu posao, da vas istisnu sa „bojnog polja“ na koje ste ušli na velika vrata. Novembarski Strelci treba da se pripaze Ovna, Jarca ili Bika jer je saradnja sa njima neizvesna.Rođeni pred kraj znaka bi morali da budu oprezni u saradnji sa Rakom, Vagom i Jaarcem.Verovatno niste ni svesni koliko imate različitih mogućnosti za isticanje svojih kvaliteta i talenata a ima ko i da vas podrži. Asteroid Pobeda u vašem znaku omogućava vam da budete uspešni, posebno u radu sa strancima.Najverovatnije ćete dobiti mogućnost da napredujete na poslu ali odluku o eventualnom prelasku na novo radno mesto nemojte donositi pre 15.jula.Budite spremni da se uključite u posao koji može vrlo brzo da vam neko ponudi i da od vas očekuje maksimum. Pazite na šta trošite novac.

Ljubav – Dobro se snalazite u ljubavnom životu, bar za sada, iako imate brojne nerešene probleme. Posebno vas mogu zaintrigirati jedan Ovan, Strelac ili neka Vaga. Lav ili Vodolija ne odustaju od želje da budu sa vama ali vam verovatno postavljaju neka ograničenja ili uslove. Pomračenje, Meseca dešava se u astrološkoj kući koja na ljubavnom planu simboliziju sistem vaših vrednosti i partnerovu ljubomoru pa će kraj juna obeležiti česte rasprave ili polemisanja oko suštinskih razliga između vas dvoje. Drugo pomračenje, Sunca, 11. jula događa se u vašoj astrološkoj kući neprijatelja, preljube, flerta i svega što vas može uzdrmati.Ovo nije lak period, naročito ne za one Strelce koji su uvereni da se problemi mogu lako rešavati čak i oni koji traju malo duže. Situacija vam izmiče kontroli. Tu su Ovan, Jarac, Škorpija, Bik da vam daju savete koje nećete slušati ili će biti vaši „tešitelji“ sa mogućnošću da postanu potencijalni ljubavni partneri.Slobodni Strelci će vrlo lako potpasti pod uticaj zanosne, tajanstvene osobe koja ima šta da taji i možda bi bilo bolje da je što pre „razotkrijete“ da ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Mladi Strelci na putu u inostranstvu sreću veselu, razdraganu osobu i počinju vezu.

Zdravlje – Mogućnost trovanja hranom.



JARAC (22. 12. - 20. 1. )


Posao - Vaš znak bi trebalo da krajem juna, posebno u vreme pomračenja Meseca 26. juna bude oprezan, naročito ako je od novogodišnje noći mnogo toga krenulo nizbrdo, ili tempom koji vas iscrpljuje. Decembarski Jarci su pod uticajem ovog pomračenja koje se dešava u astrološkoj kući njihove ličnosti i njihova sigurnost u sebe može biti dovedena u pitanje. Radno mesto je mnogima dovedeno u pitanje a ako ste jedan od njih, borite se za svoje mesto pod suncem jer vam neko sprema manju podvalu. Kako će se problemi rešiti zavisi od nekog drugog Jarca, od podrške jedne Škorpije, Lava ili Raka. Pomračenje Meseca u Jarcu donosi rigidan stav prema kolegama, potrebu za isticanjem po svaku cenu, nepoštovanje tuđih stavova. Razmislite da li vam se to isplati. Drugo pomračenje koje će biti 11.jula osetiće rođeni sredinom januara i ono se dešava u astrološkoj kući partnerskih odnosa što znači da ćete kada je posao u pitanju biti spremni da u afektu prekinete saradnju sa nekim preko koga biste uz malo strpljenja mogli doći do dobre zarade Poslovni partner je u većoj krizi i ako mu pružite ruku spasa nikada vam to neće zaboraviti.Moguće je uspešno rešavanje posla u vezi sa nekretninama. Nemojte uzimati kredit niti bi bilo mudro da ulažete novac u nov posao pre 18.jula.

Ljubav – Vaš znak spada u one nostalgične ali i praktične. Možda pokušavate da negirate emocije ( pomračenje Meseca u vašem znaku) odbijate svaku mogućost da doživite romansu a čeznete za tim. Tajne ljubavi, čežnje za nekim vremenom u kome ste bili u vezi sa osobom koju sada smatrate hladnom, distanciranom i nedostupnom mogu vas u potpunosti okupirati. Prisustvo Marsa u Devici omogućava vam da obnovite odnos sa nekim s kim ste možda bili i kućni prijatelj, koga ste viđali možda i pre 10 -12 godina, ko vam je bio izuzetno drag. Poslovni odnosi mogu da prerastu u kvalitetnu vezu ako budete prilagodljiviji.Nemojte pothranjivati ni lažno samopouzdanje zbog komplimenata koje dobijate niti svoju nesigurnost da li bi vas prihvatila osoba na koju mislite. Pasivnosti i čekanje da vreme učini svoje može vas učiniti osobenjakom i usamljenikom bez ljubavi.Pomračenje Sunca 11.jula podstiče fantazije u pogledu veze koja je moguća čak i ako se partner ponaša distancirano, nadmeno i pomalo arogantno. On to isti misli o vama.Može doći do mnogih neočekivanih susreta, poznanstava ali ćete, ako ste u braku ili u dužoj vezi biti izloženi i iskušenju da napravite iskorak iz svakodnevnice koja vam izgleda pomalo sumornom.

Zdravlje – Moguće su stomačne tegobe i nesanica..



VODOLIJA (21. 1. - 19. 2. )


Posao - Predstavnici vašeg znaka su manje-više u nekoj vrsti zavetrine kada je u pitanju uticaj pomračenja Meseca 26.juna (osim rođenih posle 12.februara) i pomračenja Sunca 11.jula. Tokom ovih pojava „napadnute“ su vaše astrološke kuće mentalnog stanja, komunikacija i putovanja pa bi okiviru ove simbolike mogli imati manjih problema. Obratite pažnju na svoju dokumentaciju, pazite kakve ugovore i s kim potpisujete. Ponude mogu izgledati više nego privlačne, ali nije vreme da ih prihvatate sve do pred kraj period. Pokušavate da uhvatite tempo i da završite sve ono što vam je ostalo još iz prethodnog perioda ali vam to baš i ne polazi sjajno za rukom jer ste najveroatnije pomalo zakasnili, posebno ako ste mladi ili ste se dvoumili u vezi sa nekim veoma unosnim poslom koji je trebalo da započnete sa jednim Blizancem ili Ovnom ili Strelcem. Finansije su vam slaba tačka a ako namervate da idete u inostranstvo pazite da ne upadnete u neku nevolju da ne izgubite novac ili pasoš. Ceo period bi mogao da bude za vas pun raznih izazova jer će vam tranzit Merkura, planete mentalnog stanja ići u prilog ali ne i tranzit drugih planeta. Najbolje će proći studenti i naučinici, oni koji su maksimalno posvećeni svom poslu. Ipak, u vreme pomračenja, ne otkrivajte svoje ideje i planove nikome, zaštitite svoju intelektualnu svojinu.

Ljubav – Svesni ste da se mnogima dopadate i teško da ćete odoleti raznim izazovima naročito kada je u pitanju neka druga Vodolija, Strelac, Ovan ili Lav. U vreme pomračenja Meseca 26. juna i Sunca 11. jula vaši kriterijumi će biti dovedeni u pitanje, možete doživeti razočarenje u osobu sa kojom ste dugo u vezi. Takođe se ne preporučuje ni kratak flert jer se možete zaljubiti u nekoga ko će vas kasnije ostaviti, dobro pazite s kim ulazite u bilo kave emotivne aranžmane. Vaša mana je samouverenost koja je često na staklenim nogama. Možete biti skloni opsesivnim mislima u vezi sa osobom koja vam ni na koji način ne pokazuje da vas gleda drugačije nego kao prijatelja. Ako se radi o nekome ko se bavi muzikom, sportom, ko često putuje, posebno u inostranstvo, činićete sve samo da budete zajedno. Stalne veze mogu lako da dođu u krizu i vi ćete pokušavati da se izborite za svoj status na pogrešan način. Predmet ste mnogih priča jer vaša okolina dobro vidi sa se sa vama nešto čudno dešava.Ako budete išli na odmor mogli biste se sasvim lepo provesti u društvu osoba koje su vam slične, moguće umetnici ili pomalo ekscentrične osobe sa kojima ćete imati prilike da nastavite druženje i posle povratka sa puta.

Zdravlje – Skloni ste povredama.



RIBE (20. 2. -20. 3. )
Posao - Nalazite se u periodu u toku koga ćete biti izloženi raznim izazovima, naročito ako ste umetnik, ako ste veoma ambiciozni i rođeni početkom znaka. Martvoske Ribe su manje više stabilne, znaju šta hoće dok rođeni u feburaru mogu u zanosu i poneti entuzijazmom sklopiti ugovore na svoju štetu. Ipak, dok pomračenje Meseca 26. juna drugim znacima donosi neprilike, vama se mogu otvoriti oči u vezi sa nekim kolegama i prijateljima koji će se pokazati u pravom svetlu. Posle manjih razočarenja idete dalje i u vreme pomračenja Sunca 11. jula vi ćete već jasno znati na čemu ste. Tranzit Marsa vas čini prilično ljutim na sve koji vas opstruiraju i bićete spremni za „borbu“.Mogli biste dosta toga uraditi na poslovnom planu ako budete dovoljno kooperativni i spremni da se priklonite volji jakih, vatrenih znakova. Vi ćete pre imati potrebu za saradnjom sa Škorpijom, Jarcm ili Rakom u koje imate veliko povrenje. Posle 9. jula moguć je posao u nekom drugom mestu ili ćete imati uspeha u radu sa nekretninama, u okviru poslova koji zahtevaju preciznost i veliku dozu izdržljivosti. Može se desiti da odbijete ponude od jedne Device i Ovna i započnete samosalan biznis. Nemojte u afektu donositi odluke u vezi sa inostranstvom, ma o kakvom poslu da je reč. Mogući su poveči dobici u novcu.

Ljubav – Mars, planeta strasti nalazi se u praktičnoj Devici u vašoj astrološkoj kućui partnerskih odnosa pa ćete i vi želeti da nađete nekoga na koga možete da se oslonite u svakom pogledu. Umesto toga možete naći „goniča robova“ nekoga ko će od vas očekivati uspeh, moć, novac i to i nije tako loše jer će vas motivisati da budete sve uspešniji na poslu. Ako ste žena rođena u znaku Riba možete se emotivno vezati za biznismena ili sportistu, za nekoga ko često putuje a ako ste muškarac Riba, predstoji vam emotivna veza sa energičnom, preduzimljivom partnerkom koja će se pokazati kao dobar savetodavac u pogledu vaše karijere. Ne popuštajte pred izazovima u vidu atraktivnih kolega u vreme oba pomračenja, 26. juna i 11. jula jer ako imate stalnog partnera i poželite mali „izlet“ sačekaće vas kofer ispred vrata. Ako ste mladi, vrlo ste zljubljivi, ali se može dogoditi da vam roditelji postave nekakve zabrane ili uslove koje niste voljni da ispunite. Pun Mesec u znaku Jarca u vreme pomračenja mladim „Ribama „donosi moćnog, uticajnog partnera o čijoj prošlosti ne znate mnogo, na vašu sreću ili žalost. Ne upuštajte se olako u nešto čemu niste dorasli. Poslovni sastanci, putovanja i susreti sa osobama sa nemačkog i italijanskog jezičkog područja donose nove šanse za poznanstva.

Zdravlje – Pazite se sunčanice i neispravnih elektro instalacija.
Izvor: conopljanews.net

2 komentara:

Анониман,  среда, 23. јун 2010. 10:49:00 CEST  

Gospodo,
Pazljivo sam procitao horoskop za jul mesec, za sve zodijacke znakove i uocio da tekstovi ne odgovaraju znacima. Nadam se da cete ispraviti nesmotreni previd.

Info среда, 23. јун 2010. 22:54:00 CEST  

Potpuno ste u pravu. Doslo je, naime, do permutacije pojedinih tekstova, ali je u medjuvremenu sve ispravljeno.
Dakle, sada su svi tekstovi ponovo sredjeni i primereni konkretnim znacima.
Hvala na sugestiji i povrenju.
Pozdrav!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP