Završnica Farme: Miloš Bojanić favorit, Zorica Brunclik ispada?!

Rijaliti Farma je, za ovu sezonu, pred samim krajem. Neposredno pred finale, Miloš Bojanić je apsolutni favorit za pobedu, a Zorica Brunclik je pred izbacivanjem!

Prema pisanju Pressa, folker je trenutno najbliži osvajanju glavne nagrade vredne 100.000 evra, dok će njegova ljuta suparnica, Zorica Brunclik, verovatno još večeras napustiti takmičenje.

Farma je stigla gotovo do samog kraja, a finale rijalitija obelezice, naravno, izbor pobednika. Kakve su sanse preostalih finalista da to bas oni budu?



- Otkad je počelo glasanje za pobednika „Farme" Miloš Bojanić ima najviše glasova! Za njim slede folkerka Mina Kostić i balerina Dragana Milošević - kaže izvor Pressa blizak produkciji, i dodaje:


- Poslednje izbacivanje u ponedeljak donelo je veliki preokret - Zorica Brunclik bila je na korak od napuštanja takmičenja! Naime, dva sata pre izbacivanja Zorica je imala najmanje glasova i „za dlaku" je izbegla eliminaciju. Kad je na kraju urađen presek glasova, Brunclikova je imala nekoliko glasova više u odnosu na Raku Radovića, koji je napustio takmičenje.


Interesantno je da je rejting Dragana Marinkovića Mace naglo skočio kada se u javnosti pročulo da je navodno pretukao Bojanića, pa je u jednom trenutku čak imao najviše glasova publike! Međutim, njegova popularnost bila je kratkog daha - Miloš je vrlo brzo preuzeo tron najpopularnijeg VIP seljaka.
(Izvor: Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP