Zorica Brunclik izbacena sa Farme

Pobednik druge sezone rijalitija Farma biće poznat za 24 sata, a među superfinalistima nema mesta za Zoricu Brunclik. Šta o onima koji su ostali da se bore za nagradu misli farmer koji je već osvojio 100.000 evra?

Bilo je dosta, nekima i previše. Igra koja je počela pre nešto više od tri meseca, kažu skoro svi učesnici rijalitija, postala je sve osim toga.

Nedelje, tačnije meseci svađa i malo dobrog provoda, završavaju se sutra. Tada će Miloš, Mina, Dragana, Maca ili Firči odšetati bogatiji za sto hiljada, što se ne može reći za poslednju izbačenu finalistkinju Zoricu.

Dnevna štampa je pisala da je veče kada Nemanja Stevanović izbačen sa Farme, "horda besnih građana", misleći da ispada Ivan Fece, pravila sačekušu "iza ugla". Razlog zbog ovoga možda leži u činjenici da je Firči, umesto kao "bivši muž Marine Perazić", posle tri meseca provedenih na Farmi, postao poznatiji kao "neprijatelj Miloša Bojanića" . Iako je vladalo mišljenje da je sledeći, on "osta do kraja sa Milošem".

Umesto njega otišla je dama koja se jednom uplašila Đusa i njegove izjave "Pinki mora da umre", gospođa Zorica Brunclik.

Gospođa Zorica ostaće upamćena kao osoba koja je od prvog dana tražila da joj se ostali farmeri obraćaju sa Vi, koja je često znala da zaplače, ali i pljune Miloša. (Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP