Vidovita hobotnica pogodila sve rezultate!

Pol, vidovita hobotnica iz akvarijumau u Oberhauzenu u Nemackoj, pogodila je sve rezutlate koje je prognozirala na Mundijalu u Južnoj Africi, ukljucujuci i pobedu Španije nad Holandijom od 1:0 u finalu Svetskog prvenstva.

Proslavljena hobotnica prethodno je pogodila da ce Nemacka savladati Australiju (4:0) i Ganu (1:0), a izgubiti od Srbije (0:1) u grupnoj fazi takmicenja. Pol je zatim predvideo da ce Nemci pobediti Englesku (4:1) u osmini finala, a Argentinu u cetvrtfinalu (4:0)...

Procena da ce "panceri" u polufinalu izgubiti od Španije (0:1), što se i desilo, Pola je ucinila omraženim u Nemackoj gde mu je stanovništvo pretilo da ce završiti na tanjiru kao salata.

Pojedini španski državni funkcioneri potom su istakli da ce Polu dati azil ako se obistini njegova prognoza da ce Španija osvojiti titulu prvaka sveta u susretu sa Holandijom.
Duel Španije i Holandije bio je prvi na kome je Pol testirao svoju vidovitost a da na njemu nije igrala Nemacka. Prethodno je pogodio i da ce Nemacka savladati Urugvaj u borbi za trece mesto na Mundijalu (3:2).

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP