Bil Klinton na samrti?!

Američki tabloid „Nešnel enkvajer“ objavio je, pozivajuci se na izvor blizak bivšem predsedniku SAD, da Bil Klinton (63) ima ozbiljnih zdravstvenih problema i ostalo mu je još najviše šest meseci života!

„Bil je veoma, veoma smršao i vrlo je zabrinut za svoje zdravlje. Uveren je da u ovo vreme naredne godine neće biti živ. On pokušava da ostane optimista i očajnički se nada da će živeti dovoljno dugo da vidi svoje unuče“, rekao je izvor.

„Istina je da Bil izgleda užasno. Ostario je 10 godina za poslednjih 12 meseci. Ima velike podočnjake i lice mu je upalo.“
Bil je navodno počeo da mršavi pre nekoliko meseci pošto mu je ćerka jedinica Čelsi naredila da smrša kako bi bio u formi da je izvede pred oltar. Čelsi se udala za dugogodišnjeg dečka bankara Marka Mezavinskog pre dve nedelje na luksuznom imanju nedaleko od Njujorka. Istovremeno, jedinica Čelsi jedva čeka trenutak kada će svom ocu moći da saopšti da je u drugom stanju, kako bi ga makar malo obradovala.
„Još otkad je imao bajpas 2004, Bil misli da su njegovi dani odbrojani. On je uveren da će ga srce izdati u potpunosti. Srce mu je u očajnom stanju, kao i arterije. On ima utisak da je otpisan i da neće još dugo poživeti. Njegovi najbliži veruju da Bil neće doživeti kraj ove godine.“

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP