Survivor: Nikolija Jovanović prva izbačena

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, prva je izbačena takmičarka iz rijalitija „Survajver"!

Kako saznaje Press, razmažena manekenka se uopšte nije privikla na divljinu Filipina i posle samo tri dana izbačena je iz ženskog plemena!

- Nikolija se nimalo nije snašla i odmah po dolasku na ostrvo pala je u depresiju! Iako se to nije očekivalo, ona je pre svoje majke napustila takmičenje, ali postoji mogućnost da se kasnije vrati - kaže izvor Pressa upućen u zbivanja na Filipinima.
Nikolija Jovanović
Kad smo je pozvali za komentar, Nikolija je kratko iz Atine poručila:
- Na fakultetu sam, ne mogu sada da pričam o „Survajveru"!
Nikolija je u jučerašnjoj emisiji priznala da joj je teško što su takmičari podeljeni na muško i žensko pleme, tvrdeći da su „svi muški takmičari zgodni, pametni, sposobni i pravi survajveri". Vesna je rekla da bi se Nikolija bolje snašla da su muškarci sa njima na ostrvu, posebno Nikola Rokvić, s kojim je njena ćerka odrasla. Goca Tržan je cimerkama otkrila da je Vesna cele noći držala Nikoliju u naručju, a folk zvezda je poručila da je sve vreme sa ćerkom jer joj žene nisu inspirativne!
- Šta ću ja sa vama, abrove da vodim? - pitala ih Vesna.
Goca dominira u svom plemenu, drži sve konce u rukama i sa Vesnom je počela bitku za titulu gospodarice kutlače.
- Još samo fali da kuvaš - podrugljivo joj je dobacila Vesna.
Žene su tek na kraju dana uspele da zapale vatru i spreme skromni obrok. Da je neko pričao da će se muškarci poput pravih ženturača posvađati oko kuhinje, niko ne bi verovao, ali Knez i Marko su to demantovali. Dok su se muškarci svađali oko hrane, žene nisu jele kokos, već su njime mazale telo i lice, uz komentar: „Znaš li ti koliko je skupa krema od kokosa u Beogradu?!"
Gocu bi svi želeli da vide u muškom plemenu, dok bi ženama dobro došao Knez, jer je izjavio: „Dajte mi jedan perorez i napraviću vam šoping mol". Miloš je iznenadio cimere kad je kao od majke rođen otišao da pliva.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP