Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Kako očistiti tastaturu? (VIDEO)

Saznajte kao očistiti tastaturu kompjutera, ali i kako se rešiti neprijatog mamurluka?Svakodnevno korištenje kompjutora ili laptopa može biti pomalo neuredno. Ruke uprljane hranom ostavljaju masne mrlje po tipkovnici kojih se kasnije vrlo teško riješiti.

No i za ovaj problem postoji vrlo jednostavno rješenje, a sve što vam je potrebno je alkohol i deterdžent.

U posudu s malo vod dodajte alkohola te kapljicu deterdženta za suđe. Prije čišćenja laptop obavezno ugasite i iskopčajte iz struje.

Pamučnu krpicu umočite u mješavinu, iscijedite te istrljajte masne mrlje i prebrišite tipkovnicu. Na kraju ga još jednom prebrišite vlažnom krpom i osušite papirnatim ručnikom ili pak filterom za kavu koji ne ostavlja dlačice.

Mamurluk je vrlo česta pojava za ovo doba godine. Želite li se riješiti jutarnje glavobolje i mučnine nakon lude i nezaboravne zabave, pokušajte s ovim starim trikom.

Med se pokazao kao odličan saveznik u borbi protiv mamurluka. Doručak započnite s pecivom ili prepečencem s medom, a glavobolja bi trebala potpuno nestati.

Krugove od čaša koji ostaju na drvenim površinama jednostavno ćete ukloniti uz pomoć majoneze.

Majonezom premažite bijele krugove i ostavite da tako odstoji sat vremena. Stol prebrišite suhom krpom i vaš problem je riješen.
(zadovoljna.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP