Dvor: Kraljica Maja Nikolić, a kralj Miloš Bojanić!

Izbor kralja i kraljice nagovestio je izuzetno zanimljivu nedelju na “Dvoru” koju će mnogu dvorjani teško preživeti. Naime, Maja Nikolić proglašena je od strane Krunskog saveta za karljicu i to samo zato što je dan ranije dobila najviše glasova od ukućana da napusti “Dvor”!

Omalena Maja požalila se Ognjenu da će joj to teško pasti pošto je većina ukućana ne voli, ali se potom izuzetno obradovala kad joj je rečeno da kralja bira sama.

Na to je Maja počela da viče od sreće i rekla da bira muškaraca sa “najvećom muškoću između nogu” i onog ko je osvojio najviše glasova publike, a to je Miloš Bojanić. Kraljeva kruna je jača, a Miloš je odmah nagovestio da će ova nedelja biti drugačija jer su se “seljani opustili”.
- Ove nedelje ćete nas oslovljavati sa vaše visočanstvo kralju i vaše visočanstvo kraljice - rekao je Miloš i odmah upao u prepirku sa Ćemom i ostalim dvorjanima. Kraljica Maja dodala je da će svako nepoštovanje kažnjavati sa 10 dukata!
Kraljica i kralj nisu imali priliku da biraju svoju dvorsku svitu, već su za nadzornika i sluškinju izabrane najveće ulazice, po mišljenju dvorjana, a to su MC Stojan i Lana.
Izvor: Scandal

1 komentara:

Анониман,  понедељак, 14. фебруар 2011. 11:33:00 CET  

aj aj ja kralja i kraljice veceg dna od njih nisam ni video ni cuo, fuj, olosi.....

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP