DVOR: Tamara i Fiko izbačeni

Suze, svađe, ogovaranja...obeležila su još jednu nedelju na ružičastom "kraljevskom" imanju.

Lepa i Danijel, kao kraljevski par minule nedelje, složili su se večeras, na pitanje voditelja, kako su proveli dane na "vlasti", u oceni da :" Kako su se nadali, dobro su se udali". Lepa je, doduše, zamerila Danijelu da nemirno spava i da je tu i tamo ritne u snu, ali drugih primedbi nije imala.

Podsetimo se, ove nedelje, kao i do sada, četvoro nominovanih, dvoje od strane kralja i kraljice, ove nedelje to su bili Maja i Denis, i dvoje koje je nominovala publika - Fiko i Tamara.

Na samom izbacivanju, voditelj je opet igrao jednu od svojih igrica sa ukućanima, pa je tako odlučeno da onaj koga dodirne po ramenu, jeste onaj koji napušta Dvor.

Ove nedelje, "dodirnuti" su bili Tamara i Fiko, dok su Maja i Denis bili "odvezani" i priključili su se ostalim ukućanima.

Izbačeni, Tamara i Fiko, izjavili su da im je žao što napuštaju imanje, ali da se raduju što će ponovo videti svoje porodice i "spoljnji svet".

Fiko, koji je bio prvi kralj, zaplakao se kada je u studiju video kćerku. Tamara se bolje držala, iako joj je sestra, Tijana Dapčević, u šali zamerila da joj nije na vreme čestitala rođendan.
(MONDO)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP