VELIKI BRAT: Izbačen Radiša, vraćena Ema

KUĆU Velikog Brata u nedelju uveče napustio je Radiša, jedini ukućanin kojem je ovo bilo drugo učešće u popularnom rijalitiju. Sat vremena kasnije, u kuću se vratila Ema Šuker.

Naime, stanari su pristali na "nepristojnu ponudu" Velikog Brata da se odreknu dela nagrade u zamenu za povratak jednog od ranije izbačenih sustanara. Veliki Brat je pozivao ukućane u ispovedaonicu, gde su jedan po jedan saopštavali ime osobe koju žele ponovo u kući.

Umalo da se umesto Eme vrati Džordž Rkman, jer je na kraju izjašnjavanja imao samo jedan glas manje od Eme. Za njega je glasalo troje ukućana, a za Emu četvoro - Bojana, Nikola, Brendon i naravno - Horvat.

Inače, odmah po napuštanju VB, Radiša je rekao da mu nije žao što je izbačen i bacio se u zagrljaj voditeljki Marijani, na koju je "slab".

- Bolje da se ljubimo nego da pričamo, ionako se ništa ne razumemo - dočekala ga je veselo Marijana.

Inače, ove nedelje Antonija je imala zadatak da saopšti ko će od trojice nominovanih napustiti kuću u Košutnjaku. Nirmal i Vladimir su dobili više glasova od Radiše i mogli su da odahnu, iako ni jednom ni drugom nije bilo lako, pre nego što je Antonija saopštila ko ide napolje.

- Srce mi lupa, najozbiljnije - rekla je Antonija, pre nego što je izgovorila ime izbačenog ukućanina. - Ljudima se u životu ne dogodi koliko vama za nedelju dana.

- Reci, imam ja srca, dolazim odmah - ohrabrivao je Radiša voditeljku, koja je nekoliko trenutaka kasnije i izgovorila upravo njegovo ime.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP