“48 sati” svadba na TV Pink, nova voditeljka Anđelka Stević

Posle šest uspešnih sezona na RTS-u emisija 48 sati svadba nastavlja emitovanje na TV Pink. - Venčali smo više od 300 parova ali posao još nije završen! – kažu iz produkcije “Emotion”.

Stara emisija dobila je i novu voditeljku – Anđelku Stević. Anđelka je rođena ’84. godine u Požarevcu, a diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi Borisa Isakovića.

Što se tiče profesionalnog angažmana publika je mogla da je vidi u predstavi “Prisustvo” u Ateljeu 212, “Kući” i “Vreme zabave” u Srpskom narodnom pozorištu, dečjoj predstavi “Put po svetu na trotinetu”, “Kabare kabare” na profesionalnoj sceni “Milivoje Živanović” u Požarevcu, u monodrami “Bez rampe!” Vladislave Vojnović, kao i u ulozi voditeljke u seriji “Ulica lipa”, ulozi Tijane u seriji “Gorki pladovi”, a igra i glavnu ulogu u seriji “Žene sa Dedinja”. Emisija “48 sati svadba” na programu je sredom i četvrtkom u 20h.
Izvor: svet.rs

1 komentara:

Анониман,  среда, 10. август 2011. 22:26:00 CEST  

Molimo vas promenite voditeljku emisije "48 sati svadba" Andjelku Stevic,jer nije sposobna da vodi tu emisiju na pravi nacin...onako kako je to cinila Irena Spasic.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP