Dolazi kataklizma, ima li nam spasa?

Viktorija Popova i Lidia Andrianova, nauznice iz Rusije, a čelu su istraživačke tima ekipe koja tvrdi da je pronašala skrivenu poruku u simbolima u polju i drevnim natpisima izvanzemaljaca.

Prema njihovom tumačenju, izvanzemaljske civilizacije nude jedini izlaz iz kataklizme koja će zadesiti Zemlju. Nakon 15 godina istraživanja, zaključile su da je Zemlja u posljednjem stadiju razvoja organskog života i ljudske svijesti, te da će značajno slabljenje zemljinog magnetskog polja dovesti do kataklizme.

Tijekom svojeg dugotrajnog istraživanja pronašle su analogni i digitalni ključ za odgonetavanje simbola u poljima i drugih izvanzemaljskih crtarija na zemljinoj površini, kao što su Stonehenge, drevne građevine Azteka i Inka, te civilizacije koja je obitavala na Uskršnjem otoku.

Ti drevni simboli daju osnovne informacije o razvoju ljudske svijesti, a moderni simboli u polju daju precizne upute i upozorenja za predstojeće katastrofe. Posao ovom timu znanstvenika otežali su, žale se, brojni lažni 'krugovi u žitu' koji se pojavljuju s vremena na vrijeme.

Nakon dekodiranja stotina i stotina starih i novih simbola razasutih diljem Zemlje, zaključeno je da nas izvanzemaljci upozoravaju na tri katastrofe koje će prethoditi velikoj kataklizmi i čije je pravovremeno prepoznavanje jedini spas ljudske vrste.

No, tu se stvari kompliciraju. Tajna spasa navodno leži u kolektivnoj ljudskoj svijesti koja se mora ujediniti u prepoznavanju nadolazeće katastrofe i evoluirati jer, kažu ove znanstvenice, ne postoji individualno već samo kolektivno spasenje.

Pogubnom događaju prethode tri manje katastrofe koje bi trebale upozoriti i pripremiti čovječanstvo. Prva od njih će uzrokovati globalni prekid komunikacija.

Uzročnik prekida komunikacija bit će vjerojatno veliki potres čiji će epicentar biti zapadno od obale Perua. Kao rezultat toga, zapadnu obalu SAD-a progutat će veliki tsunami, a posljedice će osjetiti i Južna Amerika, te čak i Novi Zeland i Australija.

Sljedeća dva predznaka bit će puno snažnija, a dio su prirodnog procesa razvoja planeta. Dio razvoja je i evolucija ljudske svijesti koja će tada imati priliku preobraziti se u viši oblik postojanja. No, prozor za takav spasonosni skok bit će otvoren samo kratko vrijeme nakon prve velike katastrofe jer nakon druge i treće više neće biti dovoljno živih ljudi na Zemlji da se zadovolje mehanički uvjeti prelaska u viši stupanj svijesti, objašnjavaju znanstvenici u priopćenju za medije koje prenosi www.ourtransition.info.

Ako se ljudska svijest uspješno ujedini, ruski znanstvenici tvrde da nam predstoji budućnost u društvu visoko razvijenih izvanzemaljskih civilizacija međusobno povezanih sviješću.
Net.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP