Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Hristina Jančetović, Alo Mis dekolte Srbije

Hristina Jančetović (21, Kruševac) je ostala nema u trenutku kada je čula da je njen dekolte najlepši.

Bavim se manekenstvom i ovaj posao obožavam, tako da mi je ovo još jedna karta za uspeh - sa osmehom govori Jančetovićeva, koja ipak smatra da grudi nisu najbitnije „oružje“ devojaka.

- Mislim da devojka pre svega treba da bude harizmatična, a grudi nisu presudne. Na samom izboru bila sam pomalo uplašena jer su sve devojke u prvi plan istakle samo grudi i tada sam shvatila da je konkurencija jaka. Ponosna sam i zahvaljujem se žiriju i svima onima koji su glasali za mene - izjavila je Hristina, koja ne želi da otkrije da li su njene grudi prirodne ili silikonske.
- Ostaviću ljudima da razmišljaju i sami procene. Ja svakako nisam protivnik estetskih zahvata jer svaka devojka koja nije zadovoljna nekim delom svog tela, na primer svojim grudima, treba da stavi silikone. Poenta je samo da bude umereno, a ne neukusno - poručuje „Alo!“ pobednica.


Moj favorit je bila prva pratilja!
Ovogodišnja mis dekolte imala je i svoju favoritkinju, a to je zanosna plavuša Tatjana Dobrić-Dautović.
- Ona je po meni imala najzanimljivije i veoma upečatljivo lice. Zrači neverovatno! - rekla je Hristina.PRVA PRATILJA
Seksi mama!
Prva pratilja na ovogodišnjem izboru za mis dekolte je Tatjana Dobrić-Dautović (22), majka dvogodišnje devojčice.
- Veoma sam zadovoljna što sam prva pratilja, kao i moj suprug, koji me je prijavio i koji me podržava. Bilo je mnogo lepih devojaka i sve su fine. Dobro sam se zabavila! Ne isključujem mogućnost da se i sledeće godine prijavim - kaže za „Alo!“ raskošna Beograđanka.


DRUGA PRATILJA
Prijavio je brat!
Za drugu pratilju na izboru za mis dekolte ove godine je izabrana Vesna Gligorić (24), koju je za takmičenje prijavio brat. Vesna za „Alo!“ kaže da je iznenađena plasmanom.
- Presrećna sam što sam druga pratilja jer nikako nisam očekivala ovakav plasman, budući da je konkurencija bila jaka, a sve devojke lepe. Za takmičenje me je prijavio brat i veoma sam ponosna na uspeh koji sam postigla - iskrena je devojka iz Majura kod Šapca.
A. Veljković, izvor: Alo

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP