Top 10 najšokantnijih seks video skandala

Čuveni video snimak seksa Kim Kardašijan, koji je procenjen na vrtoglavih 18 miliona dolara, ponovo je prošle nedelje bio glavna tema svih svetskih medija.

Novopečena mlada se u videu, koji je napravljen 2007. godine, pojavljuje sa svojim tadašnjim dečkom Rej Džejom. Uprkos njenim pokušajima sa sačuva klip od očiju javnosti, on je na internetu dostigao veliku popularnost.

Kim Kardašijan je samo jedna od mnogih poznatih ličnosti čije su privatne igrice u sobi stigle na interenet. Podsećamo vas na još neke zvezde koje su doživele isto.

1) Paris Hilton
Bogata naslednica napravila je video zapis svog seksualnog odnosa u hotelskoj sobi, sa tadašnjim dečkom Rikom Solomonom. Pre ovog video zapisa iz 2004. ona je bila sitna riba u svetu poznatih, ali je nakon njega postala rijaliti zvezda, pevačica, model, modni dizajner i autor.
Što se Solomona tiče, on nije prošao tako dobro. Snimio je još jedan seks video sa Pamelom Anderson, ali se bura stišala za svega desetak nedelja.

2) Pamela Anderson
Ako smo za nekoga mogli da pretpostavimo da će imati video snimak seksa, onda je to sigurno ova plavuša. U stvari, ona ima dva. U prvom snimku koji je isplivao u javnost, Pamela se pojavila sa mužem Tomijem Lijem, 1998. godine.
Godine 2005. pojavio se i drugi video zapis; ovoga puta Pem je bila u akciji sa Bretom Majklsom, pevačem benda Poison.

3) Džordan (Jordan)
Starleta Džordan i njen bivši ljubavnik Dejn Bouvers učesnici su seks video snimka koji je napravljen u njihovom stanu krajem devedesetih. Par je raskinuo 2000, a Džordan (pravo ime Katie Price) je postala rijaliti zvezda.

4) Ebi Titmus (Abi Titmuss)
Bivša medicinska sestra snimljena je tokom seksualnog odnosa sa bivšim dečkom, tv licem Džonom Leslijem i još jednom nepoznatom ženom. Nakon snimka, koji je napravljen 2003, Ebi je postala glavna učesnica muških magazina.

5) Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)
Lepa pevačica je sa svojim tadašnjim suprugom Ojani Noom, snimila vrući filmić. Suprug je ubrzo postao bivši i želeo je da zanimljiv snimak progura na internet ali mu to nikada nije uspelo.
Iako se par kadrova pojavilo u javnosti, Vrhovni sud LA-a naredio je da se snimak zaključa na sigurno mesto.

6) Kendra Vilkinson (Kendra Wilkinson)
Zečica Kendra Vilkinskon zabavljala se pet godina sa čuvenim dekicom Hju Hefnerom. Međutim, video snimak seksa napravila je sa samo 18 godina, pre nego što je ušla u prvu ligu.

7) Vern Trojer (Verne Troyer)
Omaleni glumac proslavio se u filmovima Ostin Pauvers, a video zapis seksualnog odnosa napravio je 2008. godine.

8) Kolin Farel (Colin Farrell)
Irski loš dečko dokumentovao je seks sa bivšom zečicom Nikol Nerein, 2006. godine. Kolin je tužio Nikol što je pustila snimak u javnost, jer su se pre toga navodno dogovorili da će ga čuvati samo za sebe.
Glumac je odneo pobedu na sudu i blokirao dalju distribuciju snimka.

9) Fred Darst (Fred Durst)
Pevač grupe Limp Bizkit zaradio je milione od svog seks snimka. Video zapis na kom je on sa nepoznatom ženom, ukraden je iz njegovog kompjutera, a on je tužio sajtove koji su ga objavili. Dobio je odštetu od 43 miliona dolara.

10) Dastin Dajmond (Dustin Diamond)
Ako je ikad postojao video zapis seksa koji nije trebalo da ugleda svetlost dana, onda je to ovaj. Malo poznati glumac Dastin Dajmond pustio je snimak 2007. godine u nadi da će mu oživeti karijeru. Desilo se upravo suprotno.
(B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP