Najbolji tehnološki uređaji 2011.

Samsunga Galaxy S2 proglašen je za telefon godine na ovogodišnjem izboru za najbolje tehnološke uređaje - T3 Gadget Awords, održanom u Londonu. Najbolji su i Apple iPad 2, Google...

To je prvi put za tri godine da je tu prestižnu nagradu osvojio telefon neke duge kompanije sem Apple i HTC. Popularni smartfon sa operativnim sistemom Android, pobedio je u jakoj konkurenciji koja je uključivala iPhone 4, HTC Sensation, Motorola Atrix, Sony Ericsson Ksperia, HTC Incredible S.

Nagradu za tablet godine dobio Apple iPad 2, za kompjuter godine je proglašen Apple McBook Air koji je dobio i nagradu za T3 dizajn.

Televizor godine je "Samsung EU55D8000", kamera godine Canon Pauer Shot G12, za igračku konzolu Microsoft Microsoft Xbox Kinetic, koji je proglašen i za gadžet godine.

Za ovogodišnji tehnološki brend proglašen je Google, a za tehnološku ličnost godine izvršni direktor Facebooka Mark Cukerberg.

U izboru za najbolje i najinovativnije tehnološke aparate na svetu u poslednjih 12 meseci - T3 Gadget Awords, koji se održava peti put, ove godine je učestvovao rekordni broj od 970.000 glasača.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP