Koncert Dina Merlina u Beogradu - kako je bilo

U prepunoj Areni megapopularni pevač izvodio je pred skoro 20.000 fanova svoje brojne hitove, dok je publika sve vreme pevala sa njim uglas.



Publici očigledno nije smetalo ni to što je koncert kasnio gotovo sat vremena zbog strogog pretresa na ulazu u Arenu, pa su zbog toga tribine i prvih pola sata od početka koncerta bile poluprazne. Čim je “Čarobnjak” zapevao prvu pesmu, svi su bili na nogama.

Iako su ekstremističke grupe najavljivale haos i paljenje zastava, u Areni i oko njen nije zabeležen ni jedan incident pre niti u toku koncerta! Dino Merlin trebalo je danas da poseti porodilište GAK u ulici Narodnog fronta u Beogradu kako bi darovao dukat jednoj bebi, ali to nije uspeo zbog obaveza oko koncerta. On je je i jednoj bebi u Sarajevu poklonio dukat – Ahmetu, dok je u Beogradu darivao Jovana. Dukati su neprocenjive vrednosti jer potiču iz vremena Franje Josipa.
Iako je bilo planirano da se za vreme njegovog govora prikažu slike beba, tehnika je zakazala, što je Dino prokomentarisao rečima da mu je krivo što živi u digitalnom dobu.
(Tekst: Ivan Vuković, Foto: Dragan Gajić, Izvor: Scandal.rs)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP