Muž na prodaju preko oglasa

Hm, eto ideje... Alis Bedli (21) već dugo nije kvalitetno provela vreme sa suprugom Kajlom (22) a on je bio prezauzet igranjem igrice Modern Warfare da bi to primetio...

Tako je Alis odlučila da supruga stavi gde mu je i mesto: tako što će ga prodati na Craigslist.com (sajtu za male oglase). Iznervirana Kajlovim nereagovanjem na njene pridike, rekla je svekrvi „Prodaću vašeg sina na Craigslisti“, na šta je ona odgovorila, „O, samo napred!“

Njih dve su tako sastavile ponudu za Kajla iz Logana, država Juta, nekoj „dobroj kući”.

U oglasu je pisalo:

„Prodajem 22-godišnjeg supruga. Obožava da jede i po ceo dan igra video igre. Lak je za održavanje, samo ga hranite i pojite svakih 3-5 sati. Morate imati internet i prostor za igru. Umorila sam se od čekanja tako da je on slobodan za udomljavanje u neku dobru kuću. Ako ponudite prihvatljivu zamenu, spremna sam na trampu”.

Na opšte iznenađenje, Alis je dobila dosta odgovora, uglavnom duhovite poruke od čitaoca kojima je njen oglas bio simpatičan.

Jedna žena ponudila se da „istrenira” Kajla i vrati ga nazad. Jedan muškarac je odgovorio da je već istreniran za kuću i da bi rado ponudio sebe za Kajla, dodajući da više voli da čita knjige nego da igra igrice.

Ali neki su oglas shvatili ozbiljno, pišući Alisi da su zabrinuti za njen odnos sa Kajlom.

Kajlov otac kazao je da nema razloga za brigu, jer njegov sin „više ne provodi toliko vremena uz Modern Warfare”. Otišao je sa Alisom na Floridu kod svoje sestre gde će provesti Dan zavalnosti.

„Oglas je bio šala, Kajl i ja se volimo”, kazala je Alis za ABC News. „Nisam ni pomislila da će iko odgovoriti na njega, ali je baš privukao pažnju što je, u neku ruku, cool”.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP