Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ljubavni horoskop za 2012. godinu

Planeta Jupiter, koja je sredinom prosle godine usla u sazvezdje Bika, gde ce boraviti sve do polovine 2012, uticace tokom sledecih 12 meseci i na Vas ljubavni zivot. Uostalom, proverite poruke zvezda...

Ovan: Ovnovi se lako uzbude i avanturističkog su duha, a takvi su i u ljubavi. Početak 2012. godine je veoma stimulativan, zahvaljujući Veneri u Vodoliji i Merkuru u Strelcu. Ipak generalno, prvi meseci neće biti laki u sentimentalnom smislu. Do juna meseca bićete veoma razdražljivi i svađalice, naročito ako imate ljubavnog partnera. Sentimentalna situacija se popravlja od juna kada planeta sreće Jupiter ulazi u Blizance kao komunikativni aspekt. Bolje prilike se nude krajem godine kada će samci imati veoma zanimljive susrete.

Bik: Čvrsti, konzervativni i strastveni, Bikovi će u prvoj polovini godine doživeti pozitivne momente u ljubavi. Sklad između vas i partnera i pogodni momenti za samce obeležiće 2012. godinu kao posebnu u vašem životu, naročito u smislu strasti, jer će Mars biti u Devici. Vremenom ćete se smiriti, jer to je inače vaše generalno stanje, ali strast će se ipak privremeno uključiti između avgusta i oktobra kada se očekuju flert i začinjene situacije.


Blizanci: Za nemirne Blizance 2012. godina je burna godina kada će emotivni susreti biti učestaliji, iako bi mnogi od vas želeli više stabilnosti. Venera u vama neprijateljskom znaku Ribe značiće zbunjenost u ljubavnoj vezi, kao i svađe, ali sve će se srediti kada se Venera bude preselila u vaš znak, kao i planeta sreće Jupiter, tačnije 11. juna. Biće to zanimljiv period, jer će se vaša želja za smirenošću suprotstaviti pozitivnim burnim kretanjima i novostima koje nikako neće izostati ove godine.


Rak: Emocije i ljubav su veoma važni za romantične i suzdržane Rakove. Početak godine će doneti iznenađujuće nemirne situacije za Rakove, naročito u januaru, jer planeta Venera prelazi u Blizance, da bi se potom premestila u Ribe kada ćete se emotivno smiriti. Kako god, vaša harizma i sposobnost ubeđivanja pomoćiće vam u svakoj situaciji tokom cele godine, što za samce znači novu ljubavnu vezu, a za ljubavne parove znači moguć brak.


Lav: Oprez u preterivanju i zaljubljivanju, jer je moguće izgubiti glavu! Lavovi samci će brzo ulaziti u veze i još brže iz njih izaći. Ipak, ko je već u ljubavnoj vezi, situacija je mnogo mirnija, iako je sa Venerom u opoziciji moguć niz manjih sukoba sa partnerom. Od juna meseca Venera i Jupiter će vas učiniti komunikativnijim i srećnijim, kada će i Lavovi samci i Lavovi u vezi biti manje posesivni i manje diktatori.


Devica: Veoma oprezni i realisti, rođeni u znaku Device moraće najviše od svih da se strpe u 2012. godini. Tačnije, emotivno zadovoljstvo dolazi tek krajem godine, a ostatak godine će biti veoma težak, iako će biti pun stimulativnih događaja i jakih emocija. Prvih šest meseci u godini ponudiće brojne prilike, naročito 3. februara, kada se vaša senzualnost i emotivnost povećava, zahvaljujući planeti Neptunu u znaku Riba. Vi ste inače veoma nepoverljivi i to je jedina prepreka koje bi mogla da vam zasmeta u tom periodu.


Vaga: Nesigurni i neodlučni, igrate na liniji nezainteresovanost-pažnja, pa početak godine za vas počinje u velikom stilu, da bi se tokom godine strast naizmenično gasila i vraćala. Godina će biti puna uspona i padova, ali generalno pozitivna, a veliku ulogu će odigrati vaš tipičan estetski aspekt, sve u svrhu otkanjanja samoće, jer su Vage veoma društvene, ali i egocentrične. Januar počinje strašću zahvaljujući Veneri u Vodoliji. Od 5.jula strast će biti u maksimalnoj liniji, kada Venera ulazi u vaš znak. Leto je vaše!


Škorpija: Iako važe za veoma strastvene i zavodljive znakove, Škorpije će od februara biti manje agresivni, a više romantični, jer će Neptun da se nalazi u prijateljskom znaku Riba. 2012. godina biće godina kada ćete bez napora da zavedete. Godina je puna erotskih uspeha, naročito u periodu od 24. avgusta do 5.oktobra, kada planeta Mars vlada vašim znakom.

Strelac: Avanturisti Strelci u prvom periodu godine biće puni razmišljanja i kontrolisanja situacije, dok im druga polovina godine donosi živost i nemirnost. Dakle, u emotivnom smislu, biće to godina naizmeničnih raspolođenja. Imaćete potrebu za sve većim društvenim kontaktima i novostima, pa tako i u emotivnom smislu. To vas čini simpatičnim i komunikativnim osobama. Od jula vam sledi centar pažnje, a to neće odgovarati Strelcima u ljubavnoj vezi, jer će partner biti ljubomoran. Između oktobra i novembra situacije će biti sve energičnije i zavodljive, jer planeta Mars ulazi u vaš znak i čini vas seksipilnim i poželjnim.


Jarac: Društveniji i komunikativniji nego obično, strogi Jarčevi će provesti veoma zanimljivu godinu prepunu prilika, ali i malih nervoznih momenata, naročito kada se Venera premesti u Blizance i tako napusti pozitivne emotivne aspekte za znakove zemlje. Dakle, prvi meseci u godini kao i poslednja dva meseca(od 18.novembra), kada je Mars u u znaku, biće idealni za ljubavna osvajanja i nova emotivna i erotska iskustva. I Jarčevi samci kao i Jarčevi u vezi provešće manje mirnu godinu u odnosu na očekivano i svojstveno ovom znaku. Iz toga možete da izvučete i najbolje i najgore.

Vodolija: Vodolije su slobodnog duha i antikonformisti, a početak godine za njih biće obećavajući kada će senzualnost i emotivnost vladati ovim znakom sve do 3. februara. Tada će Vodolije biti romantičnije nego obično. Planeta Mars će iskomplikovati period do jula meseca, a mir u partnerskim odnosima vraća se sredinom juna sa Venerom i Jupiterom u prijateljskim Blizancima. Za samce, leto je živahno i očekuju se interesantni emotivni susreti, kao i novosti na ljubavnom planu.


Ribe: Sanjalice i pomalo pasivne Ribe početkom godine imaće razočarenje i odsutnost u ljubavnoj vezi, međutim od 3. februara, kada Neptun ulazi u znak, doneće osećaj empatije i brige za bližnje, naročito u partnerskim odnosima. Biće to ne baš lak period za Ribe, ali stanje se popravlja tokom jeseni kada period samoće nestaje, a energija se vraća i obnavlja. U drugoj polovini godine Ribe mogu očekivati predivne i posebne momente emotivne sreće.
(Mojtrend)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP