Novi Facebook profil dostupan svima

Facebook je svim korisnicima omogućio prebacivanje na Facebook Timeline, koji predstavlja potpuni redizajn korisničkih profila na toj društvenoj mreži.

Stare Facebook profile, na kojima se nalazilo par informacija o korisniku i njegovim interesovanjima, zamenilo je nešto puno veće, glomaznije, informativnije, a neki će reći i - opasnije.

Facebook Timeline prikazuje odabrane momente iz vašeg Facebook života i to od trenutka kad ste se prijavili pa do danas.

Cela stvar izgleda nalik na online časopis, a količina informacija koju ćete tu naći je ogromna. Za neke stvari, Facebook Timeline je upravo fantastičan; ukoliko vas, na primer, zanima što ste na Facebooku radili u leto 2009., za to će vam trebati svega par klikova.

Jasno, sada i svi drugi korisnici mogu puno lakše saznati mnoštvo informacija o vama. Zato je Facebook uz Timeline predstavio i alat koji se zove Activity Log i omogućuje da odredite što će se tačno pojavljivati u vašem Timelineu. Ima tu puno posla, no ukoliko želite da budete sigurni u svoju privatnost, moraćete da se njime pozabavite.

Korisnici trenutno mogu odabrati sedmodnevni probni period da odrede šta će se pojaviti na njihovom Timelinu, nakon čega će on postati dostupan svima.

Novi izgled Facebook profila možete instalirati tako da odete na ovu stranicu i kliknete na Get Timeline.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP