Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Pouzdan način da procenite veličinu njegovog penisa

O korelaciji veličine penisa i nekog dela jela napisane su hiljade stranica „stručnih" tekstova, ali velika većina takvih teorija ne drži vodu kad se naucno proveri. Ali, izgleda da su naucnici iz Južne Koreje ipak pronašli način da „izmerite" nekome dužinu a da ne koristite lenjir.

Naime, tajna leži u odnosu dužine prstenjaka i kažiprsta. Što vam je manja razlika u njihovoj duljini, statistički je veća šansa da imate dulji penis...

Znanstvenici tvrde da su ove dvije stvari povezane kroz izloženost fetusa testosteronu i drugim hormonima u maternici. Osim toga, razlika u duljini ova dva prsta utječe i na muškarčev broj spermija, šansu za srčani udar, dlakavost i broje druge stvari.

Istraživanje provedeno na 144 muškarca na Sveučilištu Gachon pokazalo je da penis prosječnog muškarca ima 7,7 centimetara u potpuno spuštenom stanju, dok je prosječna duljina u punoj erekciji 13,7 centimetara.

Prosječan odnos duljine kažiprsta i prstenjaka bio je 0,97 u korist prstenjaka, a ovaj je broj među ispitanicima varirao između 0,88 i 1,12. Ove su razlike teško uočljive laičkom oku, ali su se pokazale iznimno važnima za procjenu duljine penisa.

Iako ovaj „test" nipošto nije 100 posto pouzdan, vjerujemo da vas to neće spriječiti da uz dobru ispriku (primjerice, gatanje iz dlana) u svega nekoliko sekundi procijenite ima li smisla truditi se oko frajera koji vam se sviđa.
(Metro-portal.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP