Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ceca Ražnatović posetila Arkanov grob!

Ceca Ražnatović, koja je u sredu puštena na slobodu posle osam mesec kućnog zatvora, odlučila je da u popodnevnim časovima napusti kuću i poseti grob pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Pevačici je zatvorska narukvica s noge skinuta u sredu ujutro oko devet časova i nakon što se nekoliko sati kasnije pojavila na prozoru da mahne fanovima, Ceca se spremila i sa sestrom Lidijom otišla na Novo groblje, gde je sahranjen Arkan.

- Iako nije planirala prvog dana da izlazi iz kuće, Ceca nije izdržala a da ne ode na Željkov grob, naročito zato što nije mogla da prisustvuje godišnjici njegove smrti, koja je bila 15. januara. Ovo je bilo prvi put nakon 12 godina, koliko je prošlo od njegovog ubistva, da tog dana nije bila na groblju i to ju je mučilo sve do isteka kazne. Kada je samo nekoliko sati nakon što je njen advokat otišao tražila od obezbeđenja da spreme džip jer želi da izađe i pitala Lidiju da pođe sa njom, svi u kući su bili iznenađeni. Na brzinu se spremila i krenula – kaže naš izvor blizak pevačici.
Ceca je oko 15 časova izašla iz svoje vile i sa Lidijom se zaputila do prve cvećare, gde je obezbeđenje izašlo samo da preuzme naručeni buket. Kako saznajemo, Ceca i njena sestra su se na Arkanovom grobu zadržale 15-ak minuta, položile cveće i zapalile sveću.
- Nisu htele dugo da ostaju, sačekale su da sveće izgore i vratile se nazad u vilu. Uveče su uživale u porodičnoj večeri sa Lidijinom decom, dok je Ceca sa svojim mezimcima Veljkom i Anastasijom sve vreme bila na telefonskoj liniji, pošto su oni na Kipru, gde će im se pevačica uskoro pridružiti – zaključuje izvor.
Izvor: Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP