Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Ceca Ražnatović - prvi intervju nakon izolacije

Svetlana Ceca Ražnatović u petak se prvi put posle izdržavanja osmomesečne kazne obratila javnosti, u intervjuu koji je ekskluzivno dala jednom slovenačkom mediju.

Press je došao do njenih fotografija koje su nastale u studiju u kojem je primila novinarsku ekipu, na kojima se vidi da joj kućna izolacija nije naškodila. Naprotiv, Ceca izgleda odlično.

Ona je u muzičkom studiju dala svoj prvi intervju za slovenačke medije, budući da će tamo uskoro imati jedan od svojih prvih koncerata. Sudeći prema fotografijama do kojih smo došli, Ceca je bila dobro raspoložena, nasmejana i izgleda lepše nego ikada.
Tokom svog prvog, iako kratkog pojavljivanja u javnosti družila se i sa nekoliko svojih fanova. Posle intervjua, ona se brzo vratila u svoju vilu.
Kako je Press već objavio, folk diva će svoj prvi intervju za domaću javnosti dati televiziji Prva u martu, a u toku su pripreme koje bi od njenog prvog pojavljivanja posle skidanja elektronske narukvice, trebalo da naprave televizijski spektakl.
Poznati producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, Cecin dugogodišnji saradnik, obelodanio je krajem januara da pevačica priprema dve nove pesme i turneju koja će početi u martu.

Nakon pauze duge devet meseci ona će prvi koncert imati 24. marta u Frankfurtu, a posle toga pevaće u Ljubljani, Cirihu, Beču, Diseldorfu, Minhenu, Stokholmu, Kotoru, Sofiji i Parizu. Mili je najavio i da je u pripremi specijalni magazin u kome će biti objavljena Cecina velika ispovest, ekskluzivni intervju o povratku na estradu, novim pesmama i planovima.
Ražnatovićeva je bila u kućnom zatvoru od 22. juna prošle godine pa do 22. februara 2012. godine. Ona je izdržavala kaznu na koju je osuđena zbog prisvajanja novca od prodaje deset fudbalera Obilića stranim klubovima, i zbog nedozvoljenog držanja oružja. Po stavljanju zatvorske narukvice, pevačica je iz svoje vile, uz dozvolu, izašla samo dva puta.
(Press)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP