Montevideo, Bog te video: Epizode serije

Posle velikog uspeha filma "Montevideo, Bog te video" na male ekrane stiže i serija nastala na osnovu filma, sa preko pet sati novog materijala koji nije prikazan u filmu.

U prvoj epizodi pod naslovom "Kad je fudbal bio mlad" upoznaćemo se sa glavnim junacima serije, sa mladim fudbalskim asovima Mošom i Tirketom, Milutincem, Jakšom, Balerinom....

* EPIZODA 1: Kad je fudbal bio mlad (klinkite za video)

Mladi Aleksandar Tirnanić - Tirke je u dilemi da li da se zaposli u fabrici ili da pokuša da zaradio za život igrajući fudbal. Odlazi na trening BSK-a gde sve zadivi svojom fudbalskom veštinom, ali istovremeno navuče antipatije saigrača zbog svog nezrelog ponašanja.

Istovremeno u Fudbalski savez Kraljevine Jugoslavije stiže poziv za učešće reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Urugvaju, i ljudi iz saveza o tome počinju ozbiljno da razmišljaju.
Uvodna epizoda traje oko 80 minuta i nastala je spajanjem 1. i 2. epizode serije, dok ostale epizode traju oko 45 minuta.

U glavnim ulogama: Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Milutin Karadžić, Branimir Brstina, Danina Jeftić, Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Viktor Savić, Milovan Filipović, Mihaela Stamenković, Vlasta Velisavljević, Tanja Bošković, Miodrag Radovanović Mrgud, Nikola Đuričko, Predrag Vasić i mnogi drugi.

Montažer: Marko Glušac
Muzika: Roberto Magnifiko
Direktor fotografije: Goran Volarević
Scenario: Ranko Božić i Srđan Dragojević, na osnovu knjige sportskog novinara Vladimira Stankovića.
Režija: Dragan Bjelogrlić
Urednik serije: Miloš M. Radović
(RTS)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP