Neočekivano: Momak pozvao devojku posle seksa!

Novosađanka Ana S. (22), prijatno je iznenađena svojim iskustvom od petka, kada ju je, svega dan nakon što je imala seks sa Milanom K. (24), on pozvao i predložio joj da se ponovo vide, javio je Njuz.net

Ana otkriva da nije verovala da će biti u prilici da se ponovo vidi sa Milanom, ali da joj se toliko svideo na prvi pogled da nije želela da bilo šta kalkuliše.

- Bio je to je jedan od onih momenata kada vidite nekog i poželite ga odmah, nezavisno od toga šta će se desiti kasnije. Pogledali smo se i u roku od par sekundi mi je prišao. Razmenili smo nekoliko rečenica, kada me je uhvatio za ruku i poveo napolje – govori Ana uz blagi osmeh.

Ova Novosađanka otkriva da joj je Milan nakon seksa, pre nego što će ona otići kući, zatražio broj telefona.

- Nasmejala sam se, misleći da samo želi da ispadne fin i da nema šanse da me ikad više pozove. Ipak, kad sam se narednog jutra probudila, videla sam poruku sa nepoznatog broja. Pročitala sam je i shvatila da je od njega – kaže Ana.

Pored činjenice da joj je poslao poruku, Anu dodatno buni i što joj Milan nije predložio da ponovo dođe kod njega, već ju je pitao da li bi želela da odu negde na piće ili u bioskop.

- Srećna sam, ali i zbunjena u isto vreme. Ako on sa mnom nije igrao igre nego sam mu se zaista dopala, da li to znači da bi ja trebalo da se prepustim tom osećaju? Zaista ne mogu da shvatim vezu u kojoj sve teče normalno, nelogično je. Pogotovu ako ovako počne. Nemojte da me pogrešno razumete, radujem se što ću ponovo da ga vidim, ali mislim da bi mi život bio mnogo lakši da se nije javio – otkriva Ana.

U želji da dobijemo objašnjenje ovakvog neobičnog događaja, pozvali smo stručnjaka za muško-ženske odnose Gorčina Stojanovića. On je tražio da mu tri puta ponovimo celu priču, da bi, pre nego što će dati objašnjenje Milanovog ponašanja, rekao da mu zvoni fiksni telefon i da ga pozovemo malo kasnije, nakon čega nije više bio dostupan.
Emilija Cvijanović, Marko Dražić / Njuz.net

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP