Šta Srpkinje kupuju u seksi šopu (VIDEO)

Zimi se češće nego leti kupuju seksi pomagala, i to više čine žene nego muškarci. Traženi proizvodi su oni nalik na muški i ženski polni organ, a manje popularni su "avangardni". Evo šta je ekipa Monda još saznala u jednom beogradskom seksi šopu...



Kada se bira poklon za Dan zaljubljenih, koji se širokm sveta, a od nedavno i kod nas, proslavlja 14. februara, jedna od najčešćih destinacija je seksi šop. Čak i oni koji nisu redovne mušterije u tim prodavnicama, povodom praznika ljubavi zadovolje znatiželju i zavire u prodavnice erotskih pomagala i igračaka.

U Velikoj Britaniji je 2009. godine, sa početkom svetske ekonomske krize, za trećinu porasla prodaja u seksi šopovima. Slično je bilo i kod nas, mada su sada već prosečni računi za kupljenu robu znatno manji nego ranije i iznose između 1.500 i 2.500 dinara.

Najčešće se kupuju erotsko rublje i čarape, lubrikanti, lisice sa krznom i klasični vibratori. Srbi konzumiraju ono što je u nekim evropskim zemljama bilo u trendu pre tridesetak godina. Retko se odlučuju za lateks i PVC odeću, vakuum pumpice, gaćice sa "penisom", bičeve, vezove, SM opremu ili lutke na naduvavanje sa likom nekih od ličnosti iz javnog života.

Takođe, kažu nam prodavci, nema previše razgledanja niti zapitkivanja. Čak i žene, koje su češći kupci od muškaraca, uđu u radnju sa jasnim zahtevom i bez neodlučnosti koja je primetna kada kupuju cipele, tašne ili nakit, na primer.

O tome šta će uzeti najčešće se odlučuju putem preporuke ili informisanjem na sajtovima seksi šopova, gde se mogu videti detaljni opisi i fotografije proizvoda. Upravo zato što je kupovina i korišćenje seksi pomagala tabu tema u Srbiji, u većini slučajeva se konzumenti i odlučuju za onlajn naručivanje, prilikom koga je obezbeđena potpuna diskrecija.
(Izvor: Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP