Formula izračunava trajanje braka!

Kako prenosi "Njujork tajms", formula pod nazivom "Sadem/Tirni teorija brakova slavnih" koju je 2006. stvorio naučnik Gart Sadem pokazala se kao iznenađujuće precizna.

Jednačina uzima u obzir "relativnu slavu muža i žene, njihove godine, dužinu udvaranja, bračnu istoriju, seks simbol faktor (koji se određuje time što se pogleda prvih pet "hitova" na Guglu vezanih za ženu i broji koliko njih je pokazuju nagu ili gotovo nagu)", prenosi list.

Sadem je tačno predvideo da će se Demi Mur i Ašton Kučer rastati, kao i Pamela Anderson i Kid Rok, Britni Spirs i Kevin Federlajn.

Na listi osuđenih na razvod su, kako prenosi AFP, glumci Vil Smit i Džejda Pinket. Iako je par u braku, mediji uveliko spekulišu da je njihovoj 15-godišnjoj vezi kraj.

Gart je sada produbio svoje metode i sada u formulu ubacuje i tip slave koji se ne meri samo pojavljivanjem na Guglu već i u "Njujork tajmsu" i tabloidu "Nešonel enkvajer".

"Upravo je tabloidska slava ta koja vam pravi problem", kaže on.

A najviše se broji slava supruge i zbog toga Kejt Midlton i Čelsi Klinton imaju više šanse da uspeju od sestara Kardašijan. Princ Vilijam i Kejt Midlton ostaće u braku ali se to ne bi moglo reći za holivudske glumce Toma Kruza i Kejti Holms, ako je bar suditi po sada unapređenoj formuli računanja trajanja brakova slavnih.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP