Horoskop za april-travanj 2012.

Šta će to mesec april konkretno vašem zodijačkom znaku doneti na poslovnom platu, ali i kada su zdravlje i ljubav u pitanju? Na to pitanje, odgovor potražite u narednim redovima...

OVAN

Ovog meseca očekujte dosta neiskrenosti od strane poslovnih kolega ali vas vaša borbenost i takmičarski duh mogu dovesti do uspeha. Novčani dobici su naglašeni u periodu do 10 a povoljne vesti će vas obradovati oko 15 kada bi Ovnovi bez posla mogli dobiti posao a zaposleni unapređenje. 23 vaš vladar Mars ulazi u vaš znak i tada očekujte početak rešavanja pitanja nasledstava. Period od tog datuma je povoljan za podizanje kredita. Na polju ljubavi naglasak je na depresivnost bez konkretnog razloga ali krajem meseca izlazite iz te loše faze. Očekujte puno strasnih događaja bili u vezi ili ne. Opsedaće vas Vage i Bikovi a proleće bi vas moglo opredeliti za brak. Ne žurite. Ako se vežete na brzinu kajaćete se natenane.
Pojačana nervoza će uticati na pojačan unos hrane i pića a višak kilograma je dodatni stres za vas. Dakle što više voća i povrća jer dodatna energija vam nije potrebna.


BIK

Celog meseca aprila ćete biti vrlo promenljivog raspoloženja što vaši nadređeni ili osobe sa kojima radite neće razumeti. Takvo vaše ponašanje neće razumeti ni vaše porodično okruženje i vi rizikujete da upadnete u poslovnu i emocionalnu krizu. Nedostatak novca je dodatno opterećenje mada polovinom meseca oko 18 možete očekivati novčani dobitak ili pomoć koja će vam osvežiti budžet i malo vas umiriti i popraviti raspoloženje. Očekujte oko 17, 18 i 19 povoljne vesti iz inostranstva. To su datumi veoma povoljni za pozitivno rešene administrativne poslove. Polje ljubavi će obeležiti vezivanje mlađih za starije osobe. Ukoliko ste mlađa žena i sami očekujte poznanstvo veoma intrigantne i uspešne starije osobe koja će vam ponuditi brak.
Na polje zdravlja će uticati česte promene raspoloženja a to će uticati na pritisak. Izbegavajte alkohol.


BLIZANCI

Tokom ovog meseca je nejverovatnija promena poslovnog okruženja ili promena stavova vezanih kako za poslovno tako i kućno okruženje. Ukoliko ste duže vremena bez posla očekujte zaposlenje od 18 a ukoliko ste zaposleni a taj posao vam je dosadio očekujte mogućnost da promenite posao. Ne strahujte pred promenama jer one jesu na bolje i mogle bi vam doneti dosta novca. Radi se o dobro plaćenim poslovima. Novčani dobici su predviđeni za sam kraj meseca od 25 i ako se bude radilo o većim dobicima najbolja investicija su nekretnine. Polj ljubavi će obeležiti vaša tvrdoglavost i ne želja da čujete partnera što može inicirati razdvajanje sa jedne strane i mogućnost ulazaka u tajne veze sa druge strane.
Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda ali i mogućnosti da pojedete nešto neispravno. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.


RAK

Morate ovog meseca da pokažete sve svoje kvalitete i da izvučete sve kečeve iz rukava od 11 jer to će biti veoma značajno za dalji razvoj vaše karijere. Bićete naglašeno uspešni u komunikaciji i iskoristite te mogućnosti. Mogućnost sklapanja dobrih ugovora je naglašena u periodu od 15 do 20 kao i obnavljanje nekih starih poslova. Što se novca tiče morate znati da je u celoj ovoj godini upravo ovaj mesec najjači i očekujte značajne dobitke koje morate uložiti u razvoj karijere i vas lično. Na planu ljubavi neko je ekstremno spreman da vas osvoji a radi se o Jarcu ili Devici ili kombinaciji ova dva znaka. Mnogima se vraćaju i osobe iz prošlosti ili se obnavljaju stare ljubavi i dolazi do pomirenja.
Zdravstveno je ceo mesec stabilan ali od 23 obratite pažnju na pluća i smanjite pušenje. Žene neka prekontrolišu grudi i mlečne žlezde.


LAV

Ovog meseca i to u periodu od 11 do 23 će biti potrebno da malo stanete na loptu i da pazite šta pričate i pred kim kako vas nepromišljena izjava nebi koštala posla. Pazite šta i kada potpisujete. Dobar period je do 11 i do tada odradite sve što imate. Kraj meseca donosi stabilizaciju i mogućnost dobre zarade i mogućnost zaposlenja ukoliko ste bez posla. Kraj meseca donosi mogućnost odlaska u inostranstvo, rešavanja sudskih sporova i pomoć osoba iz znaka Ovna. U ljubavi takođe morate biti oprezni pogotovo ako ste u dužoj vezi. Loše reči i tračevi bi mogli da vam naruše stabilnost. Ako ulazite u flert ili paralelne veze očekujte da će vaš partner saznati a nije spreman da vam oprosti. Ukoliko ste sami dvoumićete se između dve podjednako drage osobe. Izaberite Devicu ona vas poštuje.
Zdravstveno očekujte bolove u rukama i prstima kao i moguće aritmije zbog nervoze izazvane tračevima.


DEVICA

Pojačana nervoza i stres će uticati na vaše odnose na poslu. Uticaj Marsa iz znaka Riba delovaće na vas tako što će izazivati sukobe i svađe na poslu ili probleme sa zakonom pa je poželjno da budete pasivni kako nebi upropastili do sada stečene pozicije. Novčana situacija će biti mnogo povoljnije postavljena i ulazak Merkura u znak Bika 10 bi mogao da vam do kraja meseca obezbedi više nego povoljan izvor prihoda i veoma pozitivan obrt vaše poslovne situacije i konačno ćete uspeti da unapredite posao. Moguć je i dodatni izvor prihoda ili honorarni posao. April će na polju ljubavi doneti mnogo kontakata i novih poznanstava ali i mogućnost da ostvarite ozbiljnu vezu o kojoj dugo sanjate. Moguće da se napokon pojavi i neko idealan za vas.
Zdravstveno su naglašeni stomačni problemi i upale. Čuvajte noge.


VAGA

Očekujte dosta problema na poslu ili vezano za posao i zaposlenje ali i mogućnost da ih rešite. Javiće se mnoge dileme i želja da promenite posao i ako se šansa za promenu pojavi a realno je da se to desi oko 18 obavezno je prihvatite. Mnogo aspekata u Aprilu ukazuju da nećete pogrešiti ako se odlučite da pokrenete samostalni posao ali ne izbegavajte ni ponudu i pomoć bliske osobe ili rođaka koji se moguće nalazi u inostranstvu kada je reč o ortakluku i zajedničkim ulaganjima. Dobićete ponudu da vi osmislite i organizujete posao. U ljubavi ste do sada pravili dosta grešaka ali bi tokom Aprila mnoge mogli ispraviti. Očekujte mnogo strasti i mnogo ljubavnih događaja i moguć pronalazak srodne duše.
Ne pravite od muve magarca i ne preuveličavajte svaki sitniji zdravstveni problemčić. U pitanju je samo mali pad imuniteta.


ŠKORPIJA

Bacite se na posao jer ovo je dobar mesec. Imaćete i dosta troškova i mogućih sukoba ali i dobitaka. Budite pasivni i novac ne trošite uludo i izbegavajte da se zadužujete. Ne odlučujte se na ulaganja i tako ćete izbeći mnoge probleme.Čuvajte se mogućnosti prevare i krađe. Uzmite samo ono šta vam pripada i ništa preko toga. Povoljan period će biti od 12 do 18 i tada očekujte moguće dobitke. Polje ljubavi će biti obeleženo mnogim tajnim vezama u periodu od 12 do 25 pa
ako ste u vezi budite oprezni. Slobodni bi mogli ostvariti vrlo strasnu vezu sa Vagom ili Bikom koja bi mogla biti početak trajnog odnosa.
Zdravstveno bi najviše problema mogli imati sa zglobovima.


STRLAC

Početak proleća vam donosi dosta uspeha. April je ubedljivo najbolji mesec kako za one koji nemaju posao jer ga tokom celog meseca mogu očekivati tako i za zaposlene jer doživeće mnogo uspeha i značajnih pomeranja, dobitaka i rešenja. Planete ukazuju da je April izuzetno povoljan period za pokretanje privatnih poslova pa ako imate mogućnosti iskoristite ih. Mnogi mogu da očekuju izuzetno dobre ponude vezane za inostranstvo ili inostrane firme. Novčana situacije će biti više nego povoljna
i očekujte velike dobitke celog meseca i posebno u periodu od 23. Od tog datuma počinju i aktivna ljubavna dešavanja koja će trajati celog proleća i koja će biti krunisana vezama i brakovima. Za početak očekujte ponudu od Ovna. Mesec je bez značajnijih zdravstvenih problema ali obratite više pažnje na disajne organe i pluća.


JARAC

Početak proleća vas je probudio i dodao vatre na vaš prohladan život ali nikako da se izvučete iz problema. Obratite pažnju kako i na čega trošite novac jer April nosi u sebi i ozbiljnije novčane probleme ili bar veoma promenljive situacije po sistemu toplo – hladno. Morate biti stabilniji i pokazati više strpljenja posebno do 10. Druga polovina meseca je mnogo stabilnija i tada bi mogli da očekujete mnogo ponuda vezanih za posao. Sudska i administrativna rešenja će biti pozitivno rešena a nezaposleni ili oni koji čekaju rešenje za posao ga realno mogu očekivati oko 18. Polje ljubavi je užareno i nećete moći da odolite erotskim ponudama Ovnova sa kojima očekujte i moguće strasne avanture i šarmu Device koja preti da vas osvoji na duge staze.
Zdravstveno očekujte probleme sa grlom i glasnim žicama i izbegavajte hladna i gazirana pića. Od 23 naglasak je na glavobolje i probleme sa zubima.


VODOLIJA

Problem sa dugovima ili prezaduženošću bi mogao postati naglašen i ozbiljan pa se spustite na zemlju i stavite prioritet na obaveze. U globalu April je dobar mesec i mogli bi ostvariti značajne novčane dobitke ali ako ne izmirite dugove mogao bi prerasti u mučan mesec pogotovo od 23 kada bi zbog loše pozicije Marsa mogli i sudskim putem da budete prinuđeni da izmirujete obaveze. Ponašate se suviše naivno i poput deteta a to bi moglo da vas košta više nego što se nadate. Potrebno je da usporite, predahnete i dobro razmislite. Napravite spisak prioriteta i rešavajte ih jedan po jedan. Očekujte pomoć prijatelja kako novčanu tako i savetodavnu.
Zdravstveno obratite pažnju na nervni sistem koji je u jako lošem stanju. Posetite vazdušnu banju.


RIBE

Mars u vašem znaku vas tera na akciju ali vas kombinacija Saturna iz vama suprotnog znaka čini i jako razdražljivima i sklonim sukobima i svađi. April je mesec u kome ćete se dosta nervirati ali i dosta uraditi. Period ulaska Merkura u znak Bika od 10 bi vam mogao omogućiti lepe uslove za privatno poslovanje i lepe dobitke svima koji poslove obavljaju u kućnom okruženju. Zaposleni u većim ustanovama mogu očekivati nove okolnosti ili promene posla ili zaduženja. Novčana situacija nije sjajna ali bi od 12 do 18 mogli očekivati određen priliv novca. Polje ljubavi vam može doneti novu ljubav ali ne sa osobom koja je nova već sa nekim koga već određeno vreme poznajete i viđate u prolazu. Očekujte da vam se iznenada obrati sa pozivom da odete negde na piće ili večeru. Ne odbijajte je. Ribe u mladjim brakovima počeće da razmišljaju o prinovi a ostali o osveženju odnosa i uopšte svog seksualnog života.
Zdravstveni savet je da se čuvate zaraza. Grip preti.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP