MP3 Free Downloader: Besplatna muzika na vašem komjuteru!

Pošto znamo da volite muziku, posebno besplatnu, pa još i legalno preuzetu, predstavljamo vam softver - MP3 Free Downloader - zahvaljujući kome ćete do nje dolaziti na najbrži i najlakši način. Dovoljan je samo jedan klik...

MP3 Free Downloader je program koji direktno na vaš kompjuter donosi konkretnu, željenu muziku, u MP3 formatu - ispunjavajući praktično svaku želju za određenom pesmom. Za muzičke sladokusce, tu su i i hitovi sa aktuelne nedeljne američke top liste (USA AIRPLAY HOT 100)!

Ono što se nekada činilo nemogućim, Internet je pojednostavio dotle da nam se čini kako je zahvaljujući globalnoj kompjuterskoj mreži danas zaista sve dostupno. Uključujući i muziku. MP3 Free Downloader je pravi primer za to.

U pitanju je program sa kojim je dovoljan jedan klik za preuzimanje neke od praktično nebrojeno pesama u mp3 formatu, visokog kvaliteta (do 320kpbs bitrate))! Jednostavnog, kompaktog i dopadljivog interfejsa, ovaj softver (veličine 6.21 MB) je namenjen pretrazi (koja funkcioniše praktično trenutno) i besplatnom, legalnom preuzimanju mp3 muzike, svih žanrova i vremenskih perioda. MP3 Free Downloader je, pritom, kompatibilan sa svim prenosnim uredjajima, kao sto su iPod, iPhone, PSP, PDA, mobilni telefoni


Kako doći do muzike? Dovoljno je da unesete muziku koju želite - naziv izvodjača ili pesme - i kliknete na opciju pretrage, nakon čega ćete pesmu moći da preslušate i preuzmete, uz mogucnost editovanja ID3v2 tagova. Pretraga će se obično završiti tako što ćete dobiti više različitih verzija pesme koju tražite (uključujući najčešće i live), pa je na vama da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Velika je verovatnoća da pomoću MP3 Free Downloadera dodjete i do omiljenih melodija koje se inace teško pronalaze, ali takodje i do raznih drugih tonskih materijala iz radio i TV emisija. Tu, svakako, mislimo i na one one nastale na kompletnom ex-yu govornom području. Program ce željeni sadržaj pronaći na internetu i nakon preuzimanja konvertovati ga u MP3 format. Download je bezbedan od virusa i raznog malicioznog softvera (spyware, adware i slicno), što svakako treba ceniti.

Prilikom izbora muzike, možete birati i izmedju ponudjenih muzičkih žanrova (Jazz, R&B, classical, pop, indie...). Ili se opredeliti za aktuelnu listu 100 trenutno najpopularnijih pesama sa američke top liste (100 HIT SONGS).

MP3 Free Downloader možete besplatno preuzeti isprobati ga (aktuelna verzija je 2.7.9.6), ali se puna, funkcionalna verzija programa kupuje (sa 30 dana garancije).
Hot MP3 Downloader radi na platformama Windows 2000/XP/Vista/7 (32-bit and 64-bit). Softver se, inačem redovno ažurira, o čemu Ćete biti na diskretan način obavešteni prilikom nekog od njegovih startovanja.

Link: MP3 Free Downloader

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP