Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Političari i estradne zvezde: Mrkonjić i Bekuta samo jedan od primera

Priče o romansi između funkcionera Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića i estradne pevačice Ane Bekute ne prestaju da budu u žiži interesovanja. Sličnih primera, međutim, na našim prostorima bilo je oduvek.

Jos je predsednik Josip Broz imao je, kako se pričalo, aferu sa operskom pevačicom Gertrudom Munitić. Gertruda je, kažu, često pevala "samo za uvo voljenog predsednika", u holivudskom glamuroznom maniru poput Merilin Monro. Službe oko Tita ipak su uspele da je sklone na vreme, da razmere skandala ne bi bile prevelike.

U vreme bivše SFR Jugoslavije, pevačica Olivera Katarina imala je opasnu ljubavnu romansu s potpredsednikom Beograda Miladinom Šakićem. Tajnu vezu sredina nije dobro prihvatila, sve dok se par nije venčao u februaru 1970. godine.

Bivši poslanik Demokratske stranke Alen Selimović bio je u vezi s manekenkom Katarinom Vučetić. A po kuloarima se šuškalo da je aferu imao i Zoran Živković, i to sa Katarinom Radivojević.

Crnogorski premijer Milo Đukanović imao je aferu s Jasnom Milenković Jami devedesetih godina, o čemu su brujali tabloidi.

Pevačica Vesna Vukelić Vendi bila jedna od najpoznatijih zavodnica s naše estrade. Upoznala je skoro sve tadašnje političare, a s liderom Srpske radikalne stranke bila je i u vezi. Prema njenim rečima, Šešelj ju je jednom prilikom čak zaprosio. To je bilo pre nego što se oženio Jadrankom.

Jedan od lidera Socijalističke partije Srbije iz devedesetih godina Milorad Vučelić, koji je bio i direktor moćnog RTS-a, imao je kratkotrajnu, ali burnu romansu sa Vesnom Zmijanac. Ljubav je bila takva da je spot Vesne Zmijanac premijerno bio emitovan u „Dnevniku“.
(Blic)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP