Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Sandra Partizan za Alo!: U "Parovima" su me napili i iskoristili!

Nakon što su mediji objavili sve što je Sandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, radila u rijaliti programu „Parovi“, poznata starleta je kontaktirala sa listom "Alo!" u želji da sa sebe spere ljagu!

Ona je za „Alo!“ rekla kako su u stvari drugi krivi što se napila (?!) i da je cilj produkcije bio da njenim ulaskom napravi šou.

- Bane Đokić i ja smo bili smo gosti gazdarice vile, a ne Stevana i pojedinih nebitnih parazita. Koliko si bitan, toliko i pišu o tebi i dižu ti cenu, kao što su se nakačili na mene. Danas je svaka devojka teška drolja, a u stvari prodaje neko poštenje i glumi finoću (?!) - započela je ova plavuša priču o svom pojavljivanju u „Parovima“ i nastavila:
- Ja sam ta koja je podigla gledanost u subotu uveče, tako da nijedan dan od svih 90 nije bio toliko gledan kao tad, treba da mi zahvale. Produkcija je konstantno slala alkohol i preko konobara su me podvodili (?!) kako bi pravili šou. Najlakše je napiti devojku i iskoristiti je za nešto. U kadru sam bila namenski četiri sata sa Ivicom! N. N., koja se našla kao gost i rekla Ivici vulgarnosti o meni, isuviše je zlobna i ne vredi pomena. Dobio je minut slave preko moje grbače - pravda se navijačica, koja ima loše mišljenje o Ivici Štoriću, partneru Alke Vuice:

- Što se tiče Ivice, bolje bi mu bilo da me više ne pominje jer je iskoristio momenat kada sam se pojavila i odmah mi se nakačio na vrat i smarao me dok se nisam opila, i to njegovim urgiranjem i nazdravljanjem. Previše je ljigava osoba jer je po mom izlasku bio prost, ogovarao i vređao me! Sramota! - završila je znamenita Sandra Partizan, inače poznata po svojim golišavim fotografijama.
(Alo!)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP