PAROVI: Pobednici Stevan Radivojević i Aleksandra Matić

Gledaoci su svojim glasovima odlučili i večeras proglasili pobednike ovogodišnjeg rialiti šoua "Parovi". To su Stevan Radivojević i Aleksandra Matić. Njima je pripalo 100.000 evra!

Za njih je glasalo 58 odsto publike i pomoglo im da osvoje 100.000 evra!

Stilista Stevan Radivojević u rijaliti je ušao sa devojkom Aleksandrom Matić. Neposredno pre proglašenja, Saška je rekla kako bi volela da pobedi jer je “sav uspeh koji je ostvarila nepotreban ako ga ne unovči”.

- Osećaj je čaroban! – bila je euforična Saška. - Hteo bih da se zahvalim svim glasačima koji su glasali i svojim velikim prijateljima u kući – rekao je Stevan.

Drugo mesto su osvojili Dea Tošić i Marko Miljković, a kao nagradu su osvojili Opel korsu, koju su dobili od sponzora.

Treće mesto su zauzeli Nikola Golubović i Sonja Petrović, koji nisu mogli da sakriju razočarenje, zbog osvojenog trećeg mesta

U studiju je bilo veoma euforično i neizvesno, a neki takmičari su čak i plakali. Prvi par koji je ispao iz finala su bili Miša i Martina, a nakon njih su ispali i Sonja i Strahinja.
Svi finalisti su bili veoma srećni i zadovoljni što su došli do finala, mada se moglo primetiti na njihovim licima i po suzama da su želeli da pobede.

U studiju su im pružali podršku svi takmicari koji su učestvovali u ovom šouu koji je trajao 106 dana. Alka Vuica je podgrejavala atmosferu svojim pesmama, a izvela je ekskluzivno svoju novu pesmu "Jedna ljubav prava", koju je posvetila pobednicima.

Iza kulisa je bilo vrlo mirno, nije bilo svađa i skandala kao prošle godine.

Izbačeni učesnici, kao i porodice takmičara, su mirno sedeli u publici i čekali završetak finala kako bi čestitali i proslavili sa svojim prijateljima.

Nakon finala, svi takmičari su otišli u provod, kako bi proslavili svoje uspehe i još jednu uspešnu sezonu "Parova".
(Puls)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP