Prekinuto snimanje "Sulejmana Veličanstvenog"

Meral Okaj, scenaristkinja turske serije "Sulejman Veličanstveni", preminula je iznenada u Istanbulu i juče je sahranjena uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti i glumaca iz serije.

Producenti su objavili da se snimanje prekida do daljeg, a neizvesno je da li će i kada biti nastavljeno, prvenstveno jer "ne postoji scenario, ali i zbog stresa kojem su zbog smrti bliske prijateljice izloženi glumci".

Kako je sve u životu radila spontano, tako je i scenario za seriju pisala neposredno pred svaku epizodu, pa za četvrtu sezonu nije napisala ama baš ništa. Meral je tokom snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" radila i veći deo rediteljskog posla i sad je neizvesno da li će neko moći da je zameni.

Sahrani, koja je obavljena juče u Istanbulu, prisustvovali su svi glumci iz popularne serije. Sultan Sulejman, tačnije glumac Halit Ergenč, nije krio suze, a nisu ih krile ni Mejrem Uzerli, koja tumači Hurem, i Selma Egec, u seriji Hatidže. Na pogrebu je bilo čak deset hiljada poštovalaca lika i dela Meral Okaj.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP