Survivor: Stanija sve probleme rešava jogom

Jelena zbog Mie na ivici "nervnog sloma", a Stanija sve probleme rešava jogom. Pleme Boruka se konačno okupalo, "ljubavni problemi" muče Nikolu i Kristinu, Vlada hoće da ženi maserku…

Da sve se to desilo u jednom danu na divljim ostrvima Kostarike. Ipak, najzanimljivije je na ostrvu Odbačenih: Mia ne prestaje da nervira svoje konkurentkinje za povratak u Ujedinjeno pleme. Jelena, Stanija i nova odbačena Aleksandra nikako ne mogu da nađu zajednički jezik sa "gospođom Miom".

Stanija se trudi da bude po starani, uglavnom prikuplja drva i pali vatru, a za predstojeću borbu sa Aleksandrom se priprema "ravnotežom duha i tela"...

"Srećna sam što ovde mogu slobodno da radim jogu, jer mi je u mom plemenu pred momcima bilo neprijatno (?!), da ne shvate pogrešno, pa nisam ni radila", objašnjava Stanija, koja je u međuvremenu uputila pridošlicu u dešavanja na njihovom ostrvu.

"Pitanje je trenutka kada će gospođa Jelena da eksplodira, jer ona je ta koja toleriše i prećutkuje, dok gospođa Mia voli da naređuje, da zadaje niske udarce, da joj se povlađuje, da se hvali… Ona je starija žena, ostvarena, ali nije produhovljena. To joj jedino nedostaje, pa je zbog toga tako sujetna i ljuta na sve."

Jelena u potpunosti deli njeno mišljenje i kaže da je Mia postala nepodnošljiva.

"Insistiram da se uvede još jedna igra: Ko će duže da izdrži sa gospođom Miom Begović? Kao premija trebalo bi da se odredi značajan novčani iznos, pošto je to 100 puta zaje*** kategorija od svega ostalog u Survivoru!"
(Mondo)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP