Titanik posle 100 godina: Parodija

Tri i po sata filma zbog kojeg je Džejms Kameron postao tako je*eno bogat i u kojem glavne uloge igraju seksi seljačina i grudi, ponovo u bioskopima.



Na YouTube-u se pojavila parodija trejlera za kultni film reditelja Džejmsa Kamerona koji je ponovo zaživeo, u 3D verziji, u bioskopima širom sveta. "Titanik": Istinita priča o seljaku i grudima

“Ovo je 3D verzija filma u kojoj ćete, zahvaljujući neverovatnoj tehnologiji, bukvalno moći da vidite kako vam Džejms Kameron otima pare”. Ovako počinje najava ostvarenja u trejleru-parodiji.

“Film toliko naduvan da slobodno možete da preskočite prvih pola sata i da ne brinete…jer vam ostaje još tri sata da gledate. Ovo je priča o hiljadu istinitih tragedija iz kojih se izdvaja jedna lažna - ona o Džeku, seksi seljačini i Rouz, samoubilački nastrojenim grudima iz prve klase. Njihova ljubavna priča je učinila Džejmsa Kamerona tako je*eno bogatim”.

Iz trejlera ćete još saznati da bogati ljudi uglavnom jedu, siromašni mašu, a i da je drvo zahvaljujući kojem je Rouz preživela, bilo veliko da se na njega popne i Džek…ili da su barem mogli da se smenjuju u hladnoj vodi, uglavnom, Džek je mogao da preživi da je Rouz htela da se pomeri malo.

Glavne uloge u filmu igraju Leonardo da Vinči i grudi.
(B92)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP