Pet sigurnih načina da uzbudite partnera

Evo nekih ideja kako da “začinite” stvari između vas dvoje.

Dobra vest je da muškarcima ne treba mnogo da ih zainteresujete za seks i ponovo probudite strast u spavaćoj sobi. Često male stvari igraju veliku ulogu: seksi donji veš je sve što im je potrebno za uzbudljiv seks ali na taj način im pokazujete i da vam je stalo.

1. Preuzmite inicijativu ujutru

Budite njegov ljudski alarm. Ako znate da mora da ustane u osam, vi budite na nogama malo ranije i “pomozite” mu da se probudi.

2. Sredite se

Pozovite ga na večeru i obucite njegovu omiljenu haljinu i seksi donji veš, a na putu do restorana mu suptilno stavite do znanja šta nosite ispod haljine.

3. Šapućite mu!

Ako ste napolju i ne možete da dočekate da dođete kući, šapnite mu nešto provokativno poput “ova žurka je bezveze, hajdemo odavde da ti pokažem šta je dobra zabava.” Videćete koliko će brzo da vas odvuče odatle.

4. Budite “bezobrazne”

Svi znamo da je važno biti dama u javnosti, ali iza zatvorenih vrata ništa nije seksi kao malo “prljavih” priča. Najbolji pristup za verbalizaciju svojih osećanja, potreba i želja je tokom intimnih trenutaka.

5. Budite spontane

Trudite se da ne zapadnete u rutinu. To znači da ga ne zovete, ne šaljete mu sms ili se viđate sa njim u isto vreme svaki dan. Umesto toga iznenadite ga provokativnim pozivom ili porukom kada on to najmanje očekuje

Budite jasne i izbegavajte fraze poput “jedva čekam da te vidim”. Nepredvidivost je ključ.

I ne plašite se da probate neke nove stvari. Bilo da mu pripremite toplu kupku, pružite mu senzualnu masažu ili samo obučete dres njegovog omiljenog tima...Iznenadićete se kako se uz malo truda dolazi do fantastičnog seksa.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP