Spustio dasku na WC šolji posle 20 godina braka

Miodrag Dobrić, obućar iz Stare Pazove juče je posle dvadeset godina braka prvi put spustio dasku na WC šolji, saznaje Njuz. Njegova žena Ivanka rekla je da Miodrag nikada nije bio preterano uredan ni obazriv.

- Od prvog dana kad smo se uzeli, ostavljao je po kući prljave čarape, nikad nije zatvarao pastu, a o spuštanju daske na WC šolji da i ne govorim. Uvek sam se nadala da će moje svakodnevno opominjanje uroditi plodom i eto, posle dvadeset godina i jeste – rekla nam je Ivanka.

Ona dodaje i kako na ovom primeru devojke mogu da nauče da nikad ne prestanu sa kritikovanjem svojih partnera, jer će se oni kad-tad popraviti.

Miodrag Dobrić izjavio je za Njuz da ovaj događaj nije posledica toga što je odlučio da ispravi stvari koje mu žena zamera „jer je još pre petnaest godina prestao da sluša njena zvocanja“.

- Spuštena daska na WC šolji mi je jedna od najglupljih stvari u kući, gluplja i od miljea što stoji na TV-u. Lagao sam ženi da ne spuštam dasku jer želim da ona ima što manje da sprema – rekao je Miodrag.

On objašnjava da je daska sama pala, ali je zbog sreće u ženinim očima, odlučio da prećuti istinu i iskoristi ovu situaciju rekavši ženi da gleda na to kao na raniji poklon za rođendan.

Psiholog Žarko Trebješanin smatra da je podignuta daska od WC šolje, nešto što se nalazi u genima svih muškaraca.

- Podignuta daska na WC šolji pokazuje iskonsku čovekovu želju da ostane u dodiru sa načinom života svojih predaka, koji nikad nisu spuštali daske na wc šoljama, prvenstveno zbog toga jer tada nisu ni postojale – smatra Trebješanin.
Jasmina Gavrilov, Istok Pavlović, Njuz.net

1 komentara:

Анониман,  субота, 19. април 2014. 18:53:00 CEST  

Od ove vesti i ovakvog teksta, gluplja je samo moja odluka da ostavim ovakav komentar

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP