Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Šta glumice kriju ispod haljina

Kada listate časopis ili gledate na televiziji savršene žene kako šetaju u uskim haljinama na crvenom tepihu, sigurno bar jednom poželite da izgledate kao i one. Mi vam otkrivamo šta su to one sakrile ispod raskošne odeće.

Super uski pojas koji se nakada nosio nakon izvršene liposukcije, dobio je novu ulogu. Žene su odlučile da je lakše obući tako nešto nego odlaziti na dijetu i liposukciju jer neverovatno sužava telo i to na najproblematičnijim mestima. Posebno ga koriste holivudske glumice, pa kada vidite dame u haljinama koje izgledaju gotovo savršeno, znajde da se iza toga uglavnom krije tajna.

Ovaj pojas prvi put je napravljen pre 50 godina u Kolumbiji, a imao je efekat kao i korset koji pomera ženama organe i kožu sa ciljem da napravi siluetu poput peščanog sata. Ovaj proizvod počeo je masovno da se koristi i u svakodnevnoj upotrebi, mada neki stručnjaci misle da je previše ekstremno koristiti ga na dnevnoj bazi.

Sedamdesetih godina dvadesetog veka, modni stručnjaci su ovaj pojas odbacivali jer su smatrali da je preterano koristiti ga, a takođe je podsećao i na simob za anti-feminizam, prenosi Daily Mail.

U plastičnoj hirurgiji pojas je imao veliku korist jer je pomagao pacijentima da se brže oporave. Iako su ga ranije koristile samo žene latinoameričkog porekla, ovo se danas masovno proširilo među svima, a posebno mladim devojkama. S obzirom da ovaj pojas može da suzi stomak toliko da onaj ko ga nosi može čak da izgubi i apetit, mnoge žene bile su oduševljene. Iako su ga nekada koristile uglavnom punije dame, danas se na ovaj ekstremni komad odeće odlučuju i mršavije žene. S obzirom da je jeftin proizvod, lako je dostupan svima a prodaje se i od likre, najlona, vune i lateksa.
(Žena)

1 komentara:

Анониман,  субота, 19. мај 2012. 23:20:00 CEST  

Male tajne velikih majstorica.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP