Ceca Ražnatović priznala je da je smanjila grudi!

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica potvrdila je da je pre četiri meseca uradila korekciju svog bujnog poprsja zbog zdravstvenih problema: "Nije bilo reči o problemu s venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima"

Iako su mediji nagađali da je Ceca pre četiri meseca operisala vene na nogama, čak i čir na želucu, istina je da je ona posetila hirurga da bi iz zdravstvenih razloga korigovala poprsje.

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima, i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu s venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je bilo važno da rešim zdravstveni problem – rekla je Ceca.

Ceca je bila prva javna ličnost koja je otkrila da je uradila estetsku korekciju grudi i da je ugradila silikone. Nakon nekoliko godina, ponovila je operaciju i povećala broj dekoltea, što su u tom trenutku mnogi osudili.
(Telegraf.rs / Izvor: Press / Foto: Kurir)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP