Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Stanija Dobrojević sama u rijalitiju

Stanija Dobrojević uskoro će se pojaviti u novom rijalitiju, koji će se od 1. septembra snimati u njenom stanu u Novom Sadu, na Gvarana foam festu i u beogradskim klubovima.

Nakon učešća u „Survajveru“, iz jedne privatne izraelske televizije su joj predložili da o njoj snime šou. Kako Kurir saznaje, ponudili su joj honorar od 30.000 evra, odnosno za svaki dan po 1.000 evra. Iako se u početku nećkala, Stanija je kasnije pristala i potpisala ugovor sa strancima.

Šou će biti dosta provokativan, a kamere će zabeležiti sve što ona radi tokom 24 sata. I tako mesec dana. Pratiće starletu dok se tušira, presvlači, masira, provodi se po klubovima...

Pozvali smo Dobrojevićku i ona nam je potvrdila da će učestvovati u rijalitiju.
- Bilo je mnogo interesantnih devojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene, jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna - naglašava Stanija i dodaje:

- Izraelce je zainteresovala moja biografija i ozbiljne teme, vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dete sam iz rata, otac mi je bio uspešan ekonomista, koji se intezivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na kola. Majka je ostala sama, s dvoje male dece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne, pa su nam finansijski pomogle - rekla je Stanija za Kurir.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP