Bad Piggies: nestašni prasići su stigli!

Angry Birds serijal, dakle dobija neočekivanog konkurenta – zelene zloće dobile su šansu da ispričaju svoju stranu priče. U stvari – i ne baš!

Iznenađenjima nikad kraja, pa je Rovio, umesto klasinčnog napada praćkom svinjama spremio poseban način igranja, nove mogućnosti i neočekivan sistem kontrola. Biće mnogo više pipkanja, selektovanja, građenja i isprobavanja.

Pred prasiće je stavljen zadatak da u svakom nivou pređu od tačke A do tačke B, pri tome koristeći alate i delove, koje treba ukombinvati u celinu, koja im u tome može pomoći. Ukoliko ste igrali Contraptions igru znate o čemu govorimo, a ako niste, obavezno pogledajte sledeću video najavu – imate samo još jedan razlog više da to uradite!

Nekako, prasići su u procesu prebacivanja pod okrilje sopstvene igre izgubili svoju “zlobu”, pa su simpatičniji, nekima čak i neodoljivi. Eto nove zgode za Rovio ;) Možda će Angry Birds i Bad Piggies u nekoj novoj avanturi igrati na istoj strani, ko zna?!

Igra je već dostupna u HD verziji za Samsung Galaxy S3, HTC One X i druge smartfone sa HD displejom, kao i u verziji za modele sa nižom rezolucijom displeja. U prvom talasu Bad Piggies stigle su na iOS, Android i Mac OSX, a očekuju se i u verziji za PC i Windows Phone.

Igra je, naravno besplatna i možete je preuzeti iz Google Play marketa, odnosno iStore prodavnice. Želimo vam puno dobre zabave i mozganja – uživajte!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP