Imala seks sa dvojicom dečaka dok je njen dvogodišnji sin spavao u istom krevetu

Keli Bejker (34), majka četvoro dece iz Sarija u Velikoj Britaniji, izbegla je zatvor, iako je vodila ljubav sa dvojicom dečaka, od 14 i 16 godina, dok je njen dvogodišnji sin spavao u istom krevetu.

Njen prestup možda nikad ne bi izašao na svetlost dana da drugovi dotičnih dečaka, koji su pravili zabavu za to vreme u njenoj kući, nisu ukrali njen mobilni telefon i novac iz novčanika.

Bejkerova je kasnije pozvala policiju i prijavila da su joj desetak tinejdžera obili stan, a onda ih je prijavila i za silovanje.

Međutim, policija je poverovala dečacima i nju optužila da je imala seks sa maloletnicima, što je ona i priznala tokom prvog dana suđenja.

Tužiteljka Hana Dankan izjavila je pred sudijom da se krivično delo dogodilo dok su se i njena deca nalazila u kući. Keli je popila tri flaše vina, a potom se kućna žurka pretvorila u seksualnu orgiju, kada je sa dečakom od 14 godina imala oralni seks, a sa dve godine starijim dečakom vodila ljubav u kuhinji i kupatilu, da bi se na kraju premestili u bračnu sobu.

Kada su svi napustili kuću i ona sišla u prizemlje, videla je da su joj stvari ispreturane, da joj nema mobilnog telefona i da nedostaje novac u novčaniku, na šta je pozvala policiju i prijavila krađu. Potom je odlučila da pozove policiju i prijavi da je silovana.

Keli je osuđena na 200 sati društveno korisnog rada, i moraće da posećuje individualne i grupne terapije za lečenje od alkoholizma. Takođe, biće pod nadzorom ukoliko se nađe u društvu mlađih od 18 godina.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP