Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

"Donje" frizure holivudskih zvezda!

Slavne holivudske cice otkrile su kakve intimne frizure preferiraju i šta im najviše prija. Dženifer Aniston i Sijena Miler preferiraju "brazilku", dok Kejt Vinslet voli da ostavi crticu na sredini intimne zone...

Glumica Dženifer Aniston najradije fura popularnu brazilku, jer joj najviše prija. Iako su se skoro u medijima pojavila razna upozorenja da brazilska depilacija i nije baš bezopasna, Anistonovoj to očigledno ne smeta. Nedavno je u javnost dospela informacija da je Dženifer opsednuta tom frizurom, te je otišla u jedan kozmetički salon i naterala kozmetičarku da je depilira, iako ničega nije bilo!

Kejt Vinslet preferira depilaciju prilikom koje se na sredini intimnog područja ostavlja crtica. Upravo ta frizura joj je predstavljala problem prilikom snimanja jednog filma, za koji je trebalo da ostavi potpuno nedepiliranu zonu. Stručni tim napravio joj je čak i periku kako bi se postigao potpun efekat.

Sijena Miler pridružila se ljubiteljkama brazilske depilacije, koja joj je posebno predstavljala problem prilikom snimanja filma čija radnja je opisivala šezdesete godine prošlog veka. Sijenina intimna zona naknadno je digitalno obrađivana kako bi dobila na gustini.

Dženifer Lav Hjuit otkrila je da intimnu zonu ukrašava ne samo frizurama, već i “vajazzling”-om. Takođe, voli da je ukrasi i Svarovski kristalima.

Nedavno je Gvinet Paltrou privukla poglede prisutnih kada se na crvenom tepihu pojavila u prozirnoj, crvenoj haljini. Budući da je haljina više otkrivala nego pokrivala, Gvinet je brijačem sredila sve i odlučila se da ne nosi donji veš. Gvinet je otkrila da obično dole neguje frizuru sedamdesetih.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP