Osvoji muškarca za samo 4 minuta!

Srela si nekoga u izlasku i želiš da privučeš njegovu pažnju. Za ostavljanje savršenog prvog utiska ne treba ti mnogo vremena, tvrde stručnjaci sa portala Yourtango.

Sledeće četiri tehnike su ključne, vežbaj ih svaki dan, a kada dođe sudbonosni susret, u samo nekoliko trenutaka potpuno ćeš ga očarati.

Pokaži svoje oči

Sagovornika gledaj pravo u oči, kao da pokušavaš da ga razumeš. Mnogi kažu da su oči ogledalo duše. Dok ti gledaš njega, dopustićeš mu da i on "zaviri" u tvoje oči, a to je jedan od najbržih načina za povezivanje.

Smeši se

Zarazan osmeh i smeh od srca sjajan je način da uspostaviš kontakt s drugom osobom. Osim što ćeš biti opuštenija ako se smeškaš, takođe ćeš ostaviti utisak samopouzdane, pozitivne i dobre osobe, što su vrlo privlačne osobine koje je teško ignorisati i zaboraviti.

Budi sigurna u sebe

Na tebi je izbor da li želiš da ga upoznaš malo bolje i proceniš da li je zaista dobar za tebe. Dakle, izbor je tvoj, nema razloga da se osećaš nesigurno. Budi ono što jesi, istakni svoje kvalitete i ne daj se zbuniti. Od toga kakav stav u samom početku zauzmeš, zavisi i kako će se tvoj izabranik kasnije ponašati prema tebi.

Opusti se

Ne plaši se pogrešnih koraka, ne pretvaraj se da si ono što nisi, jer je veoma bitno da te on prihvati takvom kakva jesi. Ukoliko mu se ti takva u startu ne dopadaš, bolje je da to odmah saznaš, jer najverovatnije on nije pravi izbor za tebe.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP