Eurobasket 2013 uživo na vašem mobilnom!

Radni dani, neodložne i iznenadne obaveze ovog septembra neće smetati ljubiteljima košarke da budu uvek u toku sa dešavanjima na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. Za njih je tu besplatna mobilna aplikazija.
 
Kao odgovor na veliku ljubav koju ljudi gaje prema magičnoj igri pod obručima, nastala je aplikacija EuroBasket 2013, čime je omogućeno da najsvežije informacije, statistike i rezultati iz Slovenije, budu uvek i svuda dostupni.

Ukoliko vas interesuje kako su završeni dueli konkurenata naše reprezentacije, ko je i statistički najbolji na turniru, ko se ističe među izabranicima selektora Dušana Ivkovića ili kako se kreće rezultat meča koji ste sprečeni da pogledate, vaš smartfon će vam zahvaljujući EuroBasket aplikaciji biti izvor tih informacija.

Aplikacija EuroBasket 2013 je besplatna za sve korisnike i može se preuzeti sa Windows Phone Stora, Google Playa ili AppStora. Nakon instalacije, od četvrtog septembra na dlanove korisnika stižu Krstić, Bjelica, Katić, Anđušić, Nedović i naši drugi asovi, odnosno evropske veličine kao što su Toni Parker, Linas Kleiza, Mark Gasol i Bo Mekejleb.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP