Prva bračna noć uglavnom bez seksa

Kada se kaže “prva bračna noć” odmah se misli na seks. Uvreženo mišljenje među ljudima je da je vođenje ljubavi prve bračne noći pre svega obavezno, a zatim i fantastično iskustvo, drugačije od onog što je par imao do venčanja. Međutim, statistike pokazuju da je u stvarnosti potpuno obrnuto.

Nedavno rađeno istraživanje, u km je učestvovalo više od 2.000 mladenaca, pokazalo je da 52 odsto parova nema seks tokom prve bračne noći, a čak 17 odsto vodi ljubav tek tri dana nakon venčanja.

Razlozi zbog kojih seks izostaje prve noći nakon venčanja su uglavnom različiti, ali se kao najčešći razlog, u čak 24 odsto slučajeva, navodi alkohol, odnosno preterana količina u krvi mladoženje.

Nisu ni žene cvećke, pa se čak u 16 odsto slučajeva dešava da mlada tokom prve bračne noći od umora zaspi, a čak 13 odsto žena upropasti prvu bračnu noć jer su previše popile.

Deca narušavaju idilu bračne noći kod čak 11 odsto parova koji su morali da čuvaju klince i nisu imali vremena za igre pod čaršavima, a čak 9 procenata je priznalo da se posvađalo za vreme slavlja, zbog čega nije došlo do intimiziranja.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP