Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Kakav ste par u seksu?

Pixabay
Svaki par bi želeo da bude jedinstven i poseban, i na neki način jeste,ali kada se gleda šira slika, seksualni terapeuti i stručnjaci tvrde da se zapravo može identifikovati šest vrsta parova prema njihovom ponašanju tokom seksa.

Naravno, glavni predvodnik ideje je seksualna terapeutkinja Trejsi Koks, koja kaže da se parovi mogu podeliti po glavnim karakteristikama u kategorije, što bi trebalo da im pomogne da poboljšaju svoju vezu.

Možda je najlakše započeti sa zdravim parom, koji se sastoji od dve osobe koje žele da zadržei svoj identitet i da budu s nekim. U slučaju da su to dve otvorene osobe, neopterećene, velike su šanse da će veza biti duga. Istovremeno, oni su u stanju da komuniciraju svoje seksualne potrebe, pa im ne nedostaje strasti i oboje iniciraju seks.

Rastavljeni par je onaj čija ljubav stalno izgleda na rubu pucanja zbog zaštite inidividualnih prava i ideja, ali seks je vrlo dinamičan i požudan zbog stalnog straha zbog mogućeg rastanka u stvarnom životu.

Strastveni par je duboko zaljubljen, bez obzira što se obično radi o jako različitim karakterima, pa se nekima od njih ljubav nakon nekog vremena ugasi. Seksa je puno i to jako, jako dobrog. Što su partneri različitiji, seks je vatreniji, a kad veza uđe u krizu, smanjenje seksa pogađa samo partnera koji ga doživljava kao potvrdu ljubavi.

Isprepletni par je jako blizak, kao da su vezani pupčanom vrpcom, jer sve rade zajedno i poprimili su zajednička obeležja i razmišljanja. Oboje su predani takvoj vezi, pa je seks na početku odličan, ali polako postaje bleda kopija i tu treba uložiti najviše truda u ovakvoj vezi.

Praktičan par uvek sve prvo promisli glavom, a ne srcem, pa se tokom vremena rode i snažne emocije, što je mnogo bolje nego da se u vezu uđe s pogrešnim očekivanjima. Problemi u seksu javljaju se na početku, ali posle sve dođe na svoje mesto.

Za kraj, opušteni par shvati nakon par susreta da su stvoreni jedno za drugo i to na zdrav način, pa su opušteni od samog početka, što i seksualni život čini harmoničnim.

Izvor: metro-portal.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP